Peanut Air - Bonaldo

Deze modulaire bank bestaat uit losse elementen en kunt u helemaal zelf samenstellen. De prijzen zijn dus indicatief. De totaalprijs hangt af van de stoffering en van de gewenste samenstelling.

Designer Mauro Lipparini heeft deze luxe sofa, Peanut B voor het Italiaanse merk Bonaldo ontworpen. De witte veren en polyurethaan schuim maakt deze bank zeer comfortabel.

Vanaf:

More details

€ 2.700,00

Meer informatie

De volledig afneembare bekleding is verkrijgbaar in stof of leder. Er is een ruime mogelijkheid aan verschillende soorten en kleuren stoffen. Deze zijn gecategoriseerd in verschillende groeperingen; 600, 800, 900, Class - Extra en Must. De poten afgewerkt in met antraciet grijs geverfd hout.

Deze sterk expressieve bank is te verkrijgen in drie verschillende formaten: een 2-zits, een 2,5-zits en een 3-zits en een chaise longue. Daarnaast zijn er talrijke verschillende modules die los verkrijgbaar waarmee u zelf een uiterst veelzijdige bank samen kunt samenstellen die naadloos bij elke ruimte en stijl past.

Het Italiaanse Bonaldo ontwerpt en produceert al 70 jaar met passie tafels, bedden, banken en andere meubelen. In al die jaren zijn haar originele waarden creativiteit, kwaliteit en innovatie intact gebleven. Het resultaat is een authentiek Italiaans product; fraai, vernieuwend en van hoge kwaliteit.

6 andere producten in dezelfde categorie

Laatst bekeken