Interieuradvies

Interieuradvies op maat

We spenderen meer tijd dan ooit binnenshuis. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan je interieur en een plek te creëren die je omarmt en waar je graag thuis komt.

SPYK71 helpt je graag verder met een interieuradvies op maat. Of het nu gaat om een kleuradvies, indelingsplan of een totale make-over; we horen graag wat voor jou belangrijk is en luisteren naar jouw wensen en zoeken naar oplossingen om zo tot het ultieme interieur advies te komen. Onze visie is dat een interieur tijdloos en persoonlijk hoort te zijn en niet teveel ingegeven door mode of trends waar we mee overladen worden via Social Media. Verrassend en eigentijds met altijd oog voor detail. Ideeën aandragen waar jij gelukkig van wordt. Zo creëren we samen een plek waar jij je echt thuis voelt.

De eerste stap; een vrijblijvend gesprek in de winkel

Het begint vaak met een bezoek aan onze winkel in Arnhem, waarbij je een goed beeld krijgt van onze interieurstijlen. Onder het genot van een kop koffie of thee, horen we graag en bespreken met jou de belangrijkste woonwensen. Wat wil je graag veranderen? Welke meubels blijven eventueel in het nieuwe interieur en welke zou je graag willen vervangen? En wat zijn voor jou de belangrijkste verbeterpunten in huis?

De tweede stap; een persoonlijk 2D- of 3D interieurontwerp

Vervolgens plannen we graag een afspraak in voor een bezoek bij jou thuis. Zo kunnen we de sfeer van de woning proeven, de ruimte zelf ervaren en jouw persoonlijke stijl herkennen. Nadat we samen je wensen hebben besproken en alles hebben ontvangen zoals een plattegrond en foto’s, gaat ons team met veel plezier voor je aan de slag. We ontwerpen twee verschillende voorstellen voor een indeling. Hierbij houden we rekening met materialen, kleuren, lichtpunten, mooie combinaties van de nieuwe en bestaande meubelen en uiteraard jouw budget.

Een op maat gemaakt interieurontwerp is € 495. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij een aankoop vanaf € 4995 binnen onze collectie.

 Gratis advies in de winkel

Het is natuurlijk altijd mogelijk om met foto’s van je interieur naar onze winkel te komen voor gratis advies en tips over inrichting, styling of voor hulp bij het uitzoeken van accessoires.

 Indelingsplan

Een goed indelingsplan is essentieel voor een harmonieus interieur. Denk hierbij aan logische looproutes door de ruimtes, lichtinval, afmetingen, materialen en kleurgebruik. Soms is het lastig om voor je eigen huis of kantoor een goed plan te maken en kan hulp van een specialist welkom zijn. Daarom komen wij het liefst bij jou langs om een goed beeld van de situatie te krijgen. Met een frisse blik kunnen wij verrassende oplossingen bedenken, waar je zelf misschien niet zo snel op zou komen. Het indelingsplan kan worden uitgewerkt op een schaal 1:20 tekening of een 3D ontwerp, zodat je de nieuwe indeling echt al kan ervaren.

Een op maat gemaakt indelingsplan is € 345. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij een aankoop vanaf € 3450,- binnen onze collectie.

Kleuradvies

Met de juiste kleuren een sfeer creëren waarbij je je comfortabel voelt. Wij bieden je een persoonlijk kleuradvies aan huis, passend bij jouw eigen interieur. We letten hierbij op de lichtinval, ruimtelijke indeling, bestaande elementen en je persoonlijk smaak. Samen vertalen wij de beste ideeën naar een tastbaar en samenhangend geheel die jouw stijl weerspiegelt.

Telefonisch of bij ons in de winkel bespreken we je project zodat wij een goede indruk van jou en je wensen krijgen. Zo kunnen we de tijd bij jou thuis optimaal benutten.

Het bezoek op locatie: samen bespreken we je interieurplannen, favoriete kleuren en ideeën. Van elke ruimte bekijken we de indeling en lichtinval om de meest geschikte kleur te kiezen. Wij zullen je inspireren met kleuren die goed bij jouw interieur te combineren zijn.

Een kleuradvies op maat op locatie is € 195,- (binnen een straal van 10 km rondom Arnhem). Dit is voor de eerste ruimte. Voor elke ruimte die erbij komt is € 99,- per ruimte. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij een aankoop vanaf € 1995,- binnen onze collectie.

 Afstylen van je interieur op locatie

Je nieuwe meubels zijn geleverd, maar het is naar jouw idee nog niet “af”. Of je bent gewoon toe aan nieuwe woonaccessoires voor een frisse finishing touch. Wij komen graag langs met een bus vol leuke spullen zoals kussens, plaids, vazen, potten, kandelaars, kunstwerken etc. Dat kan bij een minimale afname van € 1000,-. Mocht je achteraf toch bepaalde producten willen retourneren is dat mogelijk door langs te komen in onze winkel om te ruilen of je ontvangt een waardebon.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op met ons.

Vraag om advies