IPROTEQT FURNITURE CARE

iProteqt: 5 jaar Bescherming tegen vlekken

Je nieuwe meubel gegarandeerd goed beschermen tegen vlekken en vijf jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen? Kies dan voor deze iProteqt service. Je ontvangt samen met je nieuwe zitmeubel ook deze complete verzorgingset om je nieuwe meubel in topconditie te houden. Dé ideale manier om je nieuwe zitmeubel zelf goed te beschermen tegen vlekken met vijf jaar service en garantie.

Gratis Professionele Vlekkenservice aan huis
Ontstaat er toch een vlek afkomstig van voedingsmiddelen of dranken zoals bijvoorbeeld een glas wijn, een bord spaghetti, een kop koffie die je zelf niet kunt verwijderen dan wordt de vlek de eerste vijf jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Ook vele andere extreme vlekken zoals bijvoorbeeld ontlasting en braaksel van kinderen en of huisdieren worden vijf jaar lang kosteloos en snel bij je thuis verwijderd.

Compleet Service-pakket met 5 jaar gratis hulp bij vlekken en schade.
Lees meer (PDF) of bekijk de Prijslijst (PDF).

Let op! Kies je voor deze garantie, dan vervalt je retourrecht na de behandeling en gaat op dat moment je garantie in.

Met de 5-jaar bescherming vlekvrij garantie neem je een garantie af op meubels van textiel of leder, afhankelijk van het gekozen pakket. Dit betekent dat je een verzorgingsset aanschaft bij de aankoop van je meubel, waarmee je zelf je meubel behandelt vóór gebruik. Je veegt na de behandeling, vloeistoffen en ander vuil makkelijk van je bank of stoel af. Mocht er toch een vlek ontstaan, kan je deze behandelen met de bijgeleverde reiniger en mocht dát ook niet baten, kan je contact opnemen met onze partner Oranje Furniture Care die een professional sturen om de vlek te verwijderen of een andere oplossing zoeken.

Hoe werkt het?
De iProteqt garantie en service is alléén geldig als deze wordt aangeschaft i.c.m. met het te behandelen meubel zoals een bank, fauteuil of eetkamerstoelen. De aankoopbon en het meegeleverde iProteqt-servicebewijs zijn gezamenlijk het garantiebewijs. Wilt u aanspraak maken op uw garantie en/of service? Neem dan contact op met het serviceportal service-aanvraag in via de iProteqt serviceportal.

  • Impregneer met deze bijgeleverde set zelf snel en gemakkelijk uw nieuwe zitmeubel
  • Bewaar het servicebewijs in combinatie met de aankoopbon
  • Probeer bij het ontstaan van een vlek om deze voorzichtig zelf te verwijderen met de bijgeleverde reiniger. Lukt dit niet? Plaats dan een servicemelding aan de hand van het bijgeleverde service bewijs zodat een specialist bij je thuis komt om het probleem te verhelpen.

Gebruiksaanwijzing textielbeschermer
Spray na aankoop en vóór gebruik je meubel(s) in met de textielbeschermer. Zorg voor een goed geventileerde ruimte (of behandel het meubel buiten). Houd rekening met een droogtijd van om en nabij 12 uur. Houd de spuitbus altijd rechtop en spray vanaf 20 à 30 cm afstand op het textiel. Maak hierbij gelijkmatige banen. Gebruik je je meubel intensief? Dan kan je de behandeling jaarlijks of eens per twee jaar herhalen voor een extra goede bescherming.

De textielreiniger
De textielreiniger biedt hulp wanneer een vlek toch door de beschermer weet te dringen. Het is een licht schuimende substantie waarmee je de vlek meermaals kunt behandelen om deze uit het textiel te krijgen.

Service
De bedoeling is natuurlijk dat je met deze bescherming geen vlekken krijgt in je textiel. Mocht er toch een vlek deze barrière doorbreken, kan je deze te lijf gaan met de meegeleverde textielreiniger. Is zelfs deze reiniger niet opgewassen tegen de vlek? Dan is het tijd voor versterking! De professionals van Oranje Furniture Care komen naar je toe om de vlek te verwijderen of bieden je een andere oplossing.

Belangrijk! Om in aanmerking te komen voor deze garantie moet je aan kunnen tonen dat je de onderhoudsset en het meubel besteld hebt bij SPYK71.

Soorten vlekken
Vlekken waartegen je textiel beschermd wordt en waarvoor je aanspraak kan doen op garantie betreffen dranken, voedingsmiddelen en zelfs af- en uitscheiding van mensen of huisdieren. Je hebt geen garantie tegen vlekken waartegen textiel niet beschermd kan worden zoals bijtende substanties. Denk hierbij aan bleek of nagellakremover, verf- en kleurstoffen. Denk hierbij ook aan het afgeven van spijkerbroeken!

Met wie neem ik contact op als ik een vlek niet verwijderd krijg?
In elke iProteqt verpakking vind je een servicebewijs met een QR-code. Door deze te scannen kan je in contact komen met onze partner Oranje Furniture Care of dien een servicemelding in op www.iproteqt.nl.
Zorg dat je je factuur bij de hand hebt. Stuur ook een foto mee van de vlek in kwestie. In je account kan je de factuur van je bestelling downloaden. Ook kan het via een QR code die op het servicebewijs staat. Dit servicebewijs zit in elke Iproteqt verpakking.

Heb je vragen over de 5-jaar bescherming en vlekvrij garantie?
Neem dan contact op met ons via mail: info@spyk71.nl of bel naar 085-877 0704.