Bonaldo

Het Italiaanse Bonaldo ontwerpt sinds 1936 creatieve elegante meubelen en kwaliteitsobjecten die de diepe betekenis van hun ervaring vast en zeker overbrengen in de design wereld. De productie reflecteert een geheel Italiaanse smaak en stijl, uniek en onvervangbaar. Het productieproces werd doorheen de jaren constant geperfectioneerd, maar de oorspronkelijke waarden zijn steeds bewaard gebleven: creativiteit, kwaliteit en innovatie. Ze werken samen met de meerdere vooruitstrevende designers. Een authentiek Italiaans familiebedrijf met passie voor hun producten.

Oorspronkelijke prijs was: € 1.149,00.Huidige prijs is: € 979,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 799,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 799,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 1.149,00.Huidige prijs is: € 979,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 799,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 799,00.

Bonaldo meubels kopen | Italiaans design
De mooiste Bonaldo meubels vindt u bij SPYK71

Op zoek naar mooie Bonaldo meubels? U vindt het bij SPYK71! Of het nu gaat om unieke banken, zoals de Bonaldo Peanut, wij hebben het in huis. Zo kunt u bij SPYK71 Bonaldo meubels kopen voor elke ruimte in uw woning of kantoor. Vindt de design meubels die uw woning compleet maken! Met de uiteenlopende stijlen design meubels van Bonaldo kunt u uw fantasie de vrije loop laten! Zo kent het merk een uitgesproken Italiaans design en hoogwaardige kwaliteit die terug te zien is in alle Bonaldo meubels. Het is het waard om aandacht te besteden aan een woon- of werkruimte waar u zich helemaal thuis voelt. Investeer daarom in de design meubels van Bonaldo! Heeft u nog vragen? Laat het ons weten en we helpen u graag verder.
Bonaldo meubels kopen bij SPYK71

Zoekt u eigentijdse design meubels voor uw woning of kantoorpand? Laat u verrassen door de Bonaldo meubels die we bij SPYK71 bieden. We houden de laatste woontrends nauw in de gaten, zodat we u altijd kunnen voorzien van de mooiste design meubels voor uw woon- werk- of eetkamer. Ook zorgen we voor een goede mix van design meubels zodat iedereen iets kan vinden die bij hem/haar stijl past. De design meubels van Bonaldo kenmerken zich vooral door hun Italiaanse design, maar hebben daarnaast ook erg functionele en unieke eigenschappen. Neem contact op voor meer informatie over de Bonaldo meubels die wij aanbieden.
Uw favoriete design meubels bij SPYK71

Geeft u om de stijl en inrichting van uw woon- of werkruimte? Kies dan voor design meubelen van SPYK71! Vind wat u zoekt in de grote collectie design meubelen, zoals de populaire Bonaldo banken en meubelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Bonaldo Peanut bank. Functionaliteit, gezelligheid en klasse! Naast meubels verkopen wij ook accessoires van diverse bekende merken. U kunt bij SPYK71 bijvoorbeeld terecht voor:

Tafels
Banken
Fauteuils
Stoelen
Kasten
Lampen
Vloerkleden

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u erover uit dat u Bonaldo meubels wilt kopen? Dan helpen we u graag met het rondmaken van deze aankoop bij SPYK71. Voor vragen, opmerkingen of een actuele prijsopgave kunt u ons altijd contacteren. Doe dat door te bellen naar 085 877 0704 of door een mail te sturen naar info@spyk71.nl. We staan graag voor u klaar.