kasten

Een kast is onmisbaar in elk interieur. SPYK71 heeft een bijzondere selectie uiteenlopende kasten samengesteld van merken als Montana, Gazzda, Passe Partout en meer.

Of je nu zoekt naar een boekenkast, vakkenkast of een tv-meubel; SPYK71 biedt de ideale opberger voor elke ruimte in huis.

Door de eindeloze mogelijkheden van het prachtige kastensysteem van Montana Furniture, stel je je eigen droomkast samen. Als professionele retailer van Montana heeft SPYK71 uitgebreide ervaring om jouw Montana-opstelling uit te tekenen. In onze woonwinkel in Arnhem, hebben we alle mogelijke kleurstalen beschikbaar.

Bovendien hebben we meerdere opstellingen staan om je te inspireren.

Heb je een specifieke wens en laat je liever een kast op maat maken? Ook dat is mogelijk. SPYK71 werkt samen met verschillende professionele meubelmakers die aan de hand van jouw wensenpakket een ontwerp kunnen maken. Kijk hier voor meer inspiratie of kom langs in onze woonwinkel in Arnhem. We kunnen je dan informeren over de vele mogelijkheden en we zijn benieuwd wat jouw wensen zijn. Koffie en thee staan uiteraard altijd klaar.