Montana Sideboard kasten

20% korting op Montana Furniture dressoirs

Het gemak van opbergen met Scandinavisch design ervaren? Al sinds 1982 maakt het Deense merk Montana Furniture kastsystemen van hoge kwaliteit. Profiteer nu van de Montana kortingsactie en kies je eigen PAIR, SAVE of COUPLE sideboard in één van de 40 Montana kleuren.

De strak afgewerkte Montana kasten kun je met een plint, op pootjes, wieltjes of hangend aan de wand plaatsen of monteren. Laat je persoonlijkheid zien door je eigen kleur(en) en vorm aan te passen en creëer je eigen Montana ontwerp. Dit kan met het tekenprogramma Made by You van Montana. Wij kunnen jouw ontwerp tot een 3D configuratie vertalen.

Laat je adviseren door SPYK71 hoe je met Montana Furniture je ruimte compleet kunt maken en neem contact met ons op.

Montana sideboard modellen

De korting geldt voor de modellen PAIR, SAVE en COUPLE. Dieptes en variaties van deuren en planken staan vast en kunnen niet gewijzigd worden. Alle drie de kasten kunnen in één van de 40 Montana kleuren worden gekozen. Kies voor één van de 8 verschillende kleuren poten, een plint van 3 of 7 cm hoog, wieltjes (Pair en Couple) of een rails om de kast aan de muur te monteren. Dit kan allemaal via onze webshop.

Wil je een combinatie van kleuren of een afwijkende kast? Neem dan contact met ons op. We helpen je met alle plezier verder.

Bestel nu direct in onze webshop met 20% korting!

  • COUPLE Sideboard – dressoir

    2.162,00
  • PAIR sideboard – dressoir van Montana Furniture

    1.559,00
  • SAVE low sideboard – dressoir

    1.797,00

PAIR, SAVE EN COUPLE MET 20% KORTING

Van 1 maart tot en met 15 april!

Montana PAIR Sideboard

Sideboard PAIR van het Deense merk Montana Furniture, is de ideale opbergoplossing voor de woonkamer, entree of keuken. De modules zijn afzonderlijk inzetbaar als er behoefte is aan een andere indeling. Kies uit één van de 40 prachtige kleuren van Montana en je ideale onderstel; pootjes in 8 verschillende kleuren, een plint van 3 of 7 cm hoog, wieltjes of een rails om de kast aan de wand te monteren.

Sideboard Pair wordt standaard geleverd geheel in één van de gekozen 40 Montana kleuren. Maar je kan natuurlijk ook een combinatie van kleuren maken; elk deurtje, plankje, de plint maar ook de wieltjes en elk knopje kan ieder in één van de 40 Montana kleuren.

Kom dan langs in onze winkel waar we jouw eigen droomkast kunnen uitwerken.

Montana pair kast

Montana save kast

Montana SAVE Sideboard

Het SAVE dressoir van het Deense merk Montana Furniture is een lowboard met bovenplaat – perfect voor in de woon- of eetkamer.

Druk je persoonlijkheid uit in het dressoir een kies uit één van mooie Montana kleuren. Aan het lage dressoir zijn poten bevestigd, maar er zijn ook plinten, wieltjes of ophangrails verkrijgbaar.

Indien gewenst kan de bovenplaat maar ook de modules worden verplaatst en afzonderlijk worden gerangschikt. Kies SAVE sideboard in één van de 40 Montana-kleuren.

Montana Couple Sideboard

Couple van het Deense merk Montana Furniture is een veelzijdig dressoir dat net zo goed als tv-kast of keukenkast maar ook als kantoormeubilair kan dienen. Indien gewenst kan de bovenplaat maar ook de modules worden verplaatst en afzonderlijk worden gerangschikt.

Stel zelf je eigen Couple dressoir samen door uit één van de 40 mooie Montana kleuren te kiezen en je favoriete onderstel. De Couple kast wordt geleverd geheel in de door jou uitgekozen kleur. Je kan natuurlijk ook een combinatie van kleuren maken; elk deurtje, knopje, plankje, wieltjes, plint kan in één van de 40 Montana kleuren.

Kom dan langs in onze winkel waar we jouw eigen droomkast kunnen uitwerken.

Montana Couple kast

Montana Furniture bij SPYK71

Wil je gebruik maken van de kortingsactie van Montana? Op onze website kan je direct bestellen! Heb je toch nog wat vragen of gaat je voorkeur uit naar een ander ontwerp? Wij nodigen je dan van harte uit in onze winkel in Arnhem. Door de uitgebreide Montana collectie in onze showroom, krijg je een zeer goede indruk van wat er allemaal mogelijk is. Laat je inspireren en adviseren door ons. Wij kijken met alle liefde met je mee hoe met Montana je ruimte compleet kan maken.

Vraag om advies