Gazzda

Hook Coat Stand van Gazzda

370,00

De elegante en minimalistiche kapstok Hook Coat Stand van Gazzda is niet alleen functioneel maar ook decoratief. De metalen staaf boven de massief houten basis is afgewerkt met ronde gekleurde haken geven een Scandinavische uitstraling. Door deze kapstok maak je handig gebruik van het op pimpen van een verloren hoek in huis en voorziet zo de behoefte aan het opruimen van rondslingerende jassen en tassen. Een eyecatcher met een Scandinavische uitstraling.

Afmetingen: 37 cm X 37 cm X 170 cm X 37 cm (lxbxhxd)
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product info:

  • Afmetingen: Lengte: 37 cm, Breedte: 37 cm, Hoogte: 170 cm, Diepte: 37 cm
  • Materiaal: Massief hout en gepoedercoat staal
  • Montage: Wordt gemonteerd geleverd
  • Designer: Mustafa Cohadžic
  • Garantie: 1 jaar

Gazzda:

Gazzda is een Bosnisch merk met een sterk thuisgevoel en l liefde voor natuurlijke materialen. De Scandinavische, minimalistisch ontwerpen worden vervaardigd vanuit ambachtelijk vakmanschap. Het idee is dat thuis een plek moet zijn dat warmte opwekt waar je helemaal tot rust kan komen. Vanuit Sarajevo leveren ze verfrissende en eigentijdse ontwerpen over de hele wereld. SPYK71 is officieel Gazzda dealer van het eerste uur. De levertijd is ongeveer 8 weken. De producten worden speciaal voor u gemaakt. Klik hier voor het gehele Gazzda assortiment.

Heb je een vraag over de Hook Coat Stand kapstok of één van de andere producten van Gazzda? Of heb je advies nodig? Neem contact met ons op of bezoek onze winkel in Arnhem. Wij helpen je graag verder.

Naast de kapstok vind je ook stoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, dressoirs en andere kasten binnen het assortiment van Gazzda.

Vraag om advies