Houe

Houe Sketch tafel 160 cm

899,00

De Sketch buitentafel van het Deense merk HOUE is ontworpen door Henrik Pedersen. De opvallend gevormde stalen poten geven de Sketch tafel een minimalistische en stoere uitstraling. Het bamboe tafelblad is voorgeolied. Combineer de Sketch tafel met Click of Reclips tuinstoelen van Houe.

Afmetingen: 160 x 88 x 74 cm (lxbxh)Neem contact opAdvies aanvragen

Beschrijving

Materialen

Frame: gepoedercoat staal

Tafelblad: bamboe

Onderhoud

Het metaal van de HOUE producten vraagt ​​weinig onderhoud. Bamboe is een materiaal dat wordt aangeraden te onderhouden, zodat het jarenlang een rijk en mooi oppervlak kan behouden. Het natuurlijke materiaal heeft een zeer hard oppervlak, maar wordt poreus als het uitdroogt. Daarom kan de bamboe het beste 2 keer per jaar behandeld worden met olie die geschikt is voor tuinmeubelen.

Over HOUE

Het Deense merk HOUE combineert comfort en design met frisse Scandinavische invloeden. Dit is terug te zien in de ontwerpen, het materiaalgebruik en de details van de producten. HOUE werkt met bamboe, een materiaal dat wel 200 jaar mee kan gaan en lichtgewicht aluminium. Hierdoor zijn de meubels niet alleen makkelijker te verplaatsen, maar ook zeer sterk en duurzaam.Het aluminium van de HOUE tuinmeubelen is gepoedercoat en bevat een ultraviolet laag waardoor deze om minimaal onderhoud vraagt.

Vraag om advies