Ineke Hans

Rex stoel Zwart met Lichtgrijs zonder armleuning van Ineke Hans / Circuform

275,00

Eind 2021 lanceerde Circuform de REX stoel van ontwerpster Ineke Hans, de eerste statiegeldstoel van Nederland. Een heruitgave van de 380 Chair die Ineke Hans in 2010 voor Ahrend ontwierp. De stoel is geïnspireerd op de bekende Revolt-stoel van Friso Kramer.

De productie heeft een zo laag mogelijke ecologische impact. Zo wordt REX gemaakt van gerecycled nylon van kantoorstoel onderdelen, visnetten en tapijt, maar ook ander industrieel afval. stapelbaar en geschikt voor zowel binnen als buiten. REX is stapelbaar tot 4 stoelen, verkrijgbaar met en zonder armleuningen en samen te stellen in verschillende kleurencombinaties.

Wil je de REX niet meer gebruiken of is deze beschadigd? Dan kun je deze inleveren bij één van Circuforms inleverlocaties en ontvang je altijd € 20,00 retour als een soort statiegeld. Zij maken er dan weer een nieuwe stoel of iets anders van.

Bij ons in de winkel in verschillende varianten te zien. Kom langs om de stoelen in het echt te zien en het geweldige zitcomfort te ervaren.

Afmetingen: 51,2 x 81,4 x 50,7 cm (bxhxd)
Advies aanvragen
1 a 2 weken

Beschrijving

Meer informatie

Afmetingen:
51,2 x 81,4 x 50,7 cm (bxhxd)

Zithoogte: 45,7 cm

Gewicht: 6 kilo

REX is stapelbaar tot 4 stoelen, verkrijgbaar met en zonder armleuningen en samen te stellen in verschillende kleurencombinaties. De stoel is geschikt voor op kantoor, in de zorg, het onderwijs, de horeca en thuis – eigenlijk overal dus – en is ook geschikt voor zwaar gebruik in openbare ruimtes. Op de stoelen zit standaard 10 jaar fabrieksgarantie. Wil je de REX écht niet meer gebruiken of is deze beschadigd dan kan je deze inleveren bij één van de inleverlocaties van Circuform. Je ontvangt dan €20,00 retour, als een soort statiegeld. Zo wil Circuform hergebruik stimuleren en het materiaal in de circulaire keten houden.

Vraag om advies