Montana Furniture

COUPLE Sideboard – dressoir

v.a.2.162,00

COUPLE sideboard van het Deense merk Montana Furniture is een veelzijdig dressoir dat als tv-kast, keukenkast maar ook als kantoormeubilair kan dienen. Je stelt zelf je eigen COUPLE kast samen door uit één van de 40 mooie Montana kleuren te kiezen en jefavoriete onderstel. De COUPLE is te bestellen met elegante pootjes, met een plint (3 of 7 cm hoog) of ophangrails. 

Laat je persoonlijkheid spreken door een combinatie van kleuren te maken; elk deurtje, plankje, de plint en elk knopje kan ieder in één van de 40 Montana kleuren. Kom langs in onze winkel waar we meerdere opstellingen hebben staan en laat je inspireren! We helpen je graag verder om jouw eigen droomkast uit te werken.

  • Deskundig en persoonlijk interieuradvies.
  • Beste prijs, kwaliteit en (aftersales) service.
  • Vakkundige bezorgservice met onze eigen vakmensen.
  • SPYK71 is erkend dealer van Montana Furniture.
Afmetingen: Afmetingen: 139,2 x 38 x 82,2 cm (bxdxh) incl. poten 12,6 cm.
Advies aanvragen
tussen de 3 en 6 weken

Beschrijving

SPYK71 is officieel Montana Furniture dealer
Heb je vragen over het Couple dressoir of een ander product? Wij helpen je graag verder. In onze showroom is een ruime collectie te bewonderen.

Je eigen combinatie maken
Met Montana kan je het zo gek niet bedenken.
Elk deurtje, plankje en/of knopje kan in één van de 40 Montana kleuren. Laat je persoonlijkheid zien door je eigen kleur en vorm aan te passen en creëer je eigen Montana ontwerp. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kunnen jouw ontwerp tot een 3D configuratie vertalen. Laat je adviseren hoe je met Montana Furniture je ruimte compleet kunt maken.

Weet je al wat je wilt? Dan horen wij dat graag natuurlijk!

Specificaties
Materiaal: 12 mm gelakt MDF.
Afmetingen: 139,2 x 38 x 82,2 cm (bxdxh) incl. poten 12,6 cm.

Het Couple dressoir maakt deel uit van de Montana Home collectie; een collectie opberg meubels en interieurobjecten die worden gekenmerkt door een grafische, simplistische vorm en subtiele, Scandinavische kleuren. De Montana Home Selectie is ontworpen door Peter J. Lassen.

Vraag om advies