Montana Furniture

SAVE low sideboard – dressoir

1.797,00

SAVE lowboard van het Deense merk Montana Furniture is perfect voor in de woonkamer, keuken of werkruimte. Druk je persoonlijkheid uit en kies uit één van de 40 mooie Montana kleuren. De Save is te bestellen met elegante pootjes, maar ook met een plint of ophangrails. De bijgeleverde bovenplaat kan worden verplaatst, waardoor de twee modules ook afzonderlijk van elkaar kunnen worden neergezet.

Bestel nu het Save dressoir in je favoriete kleur

De SAVE kast met plint wordt uitgevoerd in één gehele kleur. Je kan natuurlijk ook een combinatie van kleuren maken; elk deurtje, plankje, de plint en elk knopje kan ieder in één van de 40 Montana kleuren gekozen worden. Kom dan langs in onze winkel waar we jouw eigen droomkast kunnen uitwerken. 

Kies hier je eigen dressoir uit één van de 40 Montana kleuren. De volgende stap is het onderstel. Let op: foto’s van de 4 nieuwste kleuren poten zijn nog niet beschikbaar (Flint, Mushroom, Rosehip en Parsley). Deze keuze-opties zijn wel te selecteren en te bestellen. 

Afmetingen: 139,2 x 38 x 60,6 cm (bxdxh).
Advies aanvragen
tussen de 3 en 6 weken

Beschrijving

SPYK71 is officieel Montana Furniture dealer
Heb je vragen over het Save dressoir of één van de vele andere Montana producten? Wij helpen je graag verder. In onze showroom is een ruime collectie te bewonderen.
Je eigen combinatie maken 
Met Montana kan je het zo gek niet bedenken.
Elk deurtje, plankje en/of knopje kan in één van de 40 Montana kleuren. Laat je persoonlijkheid zien door je eigen kleur en vorm aan te passen en creëer je eigen Montana SAVE ontwerp. Mocht je dat willen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kunnen jouw ontwerp tot een 3D configuratie vertalen. Laat je adviseren hoe je met Montana Furniture je ruimte compleet kunt maken.
Over Montana
De Deense meubelontwerper Peter J. Lassen ontwierp een uniek opberg- en wandkastensysteem onder de naam Montana. Het concept was zo succesvol dat hij het in 1982 in productie nam. De talloze elementen met 4 verschillende dieptes zijn eindeloos met elkaar te combineren, zodat je zelf je ideale wandmeubel kunt samenstellen voor in de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Dankzij de tijdloze uitstraling, uitgekiende functionaliteit en subtiele Scandinavische kleuren is het opbergsysteem tot op de dag van vandaag nog steeds enorm populair.
Specificaties
Afmetingen: 139,2 x 38 x 60,6 cm (bxdxh)
Materiaal: 12 mm gelakt MDF (water basis).

Vraag om advies