Montana Furniture

200802 Mega dressoir

1.990,00

Het Mega dressoir 200802 is één van de negen ontwerpen uit de Mega-serie van het Deense merk Montana Furniture. De serie bestaat uit drie verschillende kasthoogtes die ieder over een vaste indeling beschikt:

– drie ontwerpen die helemaal gesloten zijn met deurtjes en lades
– drie ontwerpen die helemaal open zijn
– drie ontwerpen die zowel open als gesloten vakken heeft.

Kies je eigen kleurencombinatie
De kast 200802 die je hieronder kiest, wordt geheel in de gekozen kleur geleverd inclusief plint of wieltjes. Alleen voor de pootjes kan je hier kiezen uit 8 verschillende kleuren.
Je kan natuurlijk ook een combinatie van kleuren maken; elk deurtje, plankje, de plint maar ook de wieltjes en elk knopje kan ieder in één van de 40 Montana kleuren gekozen worden. Kom langs in onze winkel waar we jouw eigen droomkast kunnen uitwerken.

Bestel nu het Mega dressoir 200802 in je favoriete kleur
Kies hieronder uit één van de 40 mooie kleuren van Montana. Je hoeft alleen nog het onderstel te kiezen; elegante pootjes in één van de 8 verschillende kleuren, een plint van 3 of 7 cm hoog, wieltjes of een rails om de kast aan de wand te monteren.

Neem contact opAdvies aanvragen
3 tot 6 weken

Beschrijving

SPYK71: de officiële Montana Furniture dealer
Kom langs in onze winkel waar we jouw eigen droomkast kunnen uitwerken in het Montana-tekenprogramma. Ook kan je dan onze uitgebreide Montana collectie zelf komen bekijken.

Specificaties
Materiaal: MDF
Designer: Peter J. Lassen
Merk: Montana Furniture
Afmetingen: 38 x 115,2 cm (dxb)
Hoogte met plinten: 46,8 of 53,8. Poten: 59,4

Vraag om advies