Woon accessoires

Maak je interieur compleet met woon accessoires van SPYK71

Wat is er mooier dan een nieuw interieur? Een nieuw interieur versierd met de mooiste woonaccessoires natuurlijk! Voor diverse moderne, tijdloze, kleurrijke maar ook woonaccessoires voor een sober interieur kun je SPYK71 terecht. Wij bieden verschillende merken aan die elk hun eigen unieke draai geven aan het compleet maken van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan topmerken als HK Living, 101 Copenhagen, Nordal, Pols Potten, Serax, Klevering, Seletti of Urban Nature Culture. Ben je op zoek naar de perfecte woonaccessoires voor thuis of op kantoor? Of naar het perfecte cadeau? Laat SPYK71 je helpen kiezen uit ons brede assortiment. Zo kunnen we met je mee denken over de kleur en het design van je woon accessoires. In onze winkel is alles te bewonderen, dus kom gewoon langs! Je kan natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

woonaccessoires: de finishing touch

Moderne meubels van designmerken kunnen er ontzettend mooi uitzien, maar met de juiste woonaccessoires maak je het geheel af. Het is de finishing touch. Je kunt bijvoorbeeld kussens en plaids op je banken leggen voor een warm, huiselijk gevoel. Dit gaat heel goed samen met bijpassende potten, vazen of servies. Denk hierbij aan de mooie kleuren van Urban Nature Culture, of de robuuste materialen van Serax. Ook de accessoires van Pols Potten of Nordal zijn mooi te combineren. Deze elementen maken van je huis een harmonieus geheel dat er niet alleen mooi uitziet, maar misschien nog wel belangrijker: waar je je helemaal thuis voelt. Zo worden met merken als Urban Nature Culture, HK Living en Funky Doris zowel decor als comfort geïntegreerd in je interieur.

Kleurrijke woon accessoires

Heb je een interieur met veel neutrale tinten? Dan is een druppel kleur misschien net wat de ruimte nodig heeft om tot leven te komen. Ontdek kleur met de kleurrijke woonaccessoires van HK Living en Klevering. Deze merken staan bekend om hun unieke designs en felle kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een uitgesproken vaas van Klevering en combineer dit met de prachtige serviessets van HK Living. Je zult er niet alleen zelf van genieten, maar ook je gasten zullen versteld staan van de gedurfde kleurencombinaties en passende woonaccessoires. Leef je fantasie met SPYK71!

Meer info over woon accessoires van SPYK

Wil je meer weten over de verschillende woonaccessoires die we bij SPYK71 aanbieden of heb je al een aantal exemplaren op het oog? We bespreken graag wat we voor je kunnen betekenen. Dat kan door te bellen naar 085 877 0704 of door een mail te sturen naar info@spyk71.nl. HK Living, Nordal, Pols Potten, Serax, Klevering of Urban Nature Culture koop je bij SPYK71.

Vraag om advies