Woonwinkel in Nijmegen

Je favoriete merken en meer bij SPYK71

Wil je tijdloze en toch eigentijdse designmeubels in Nijmegen? Je vindt het bij SPYK71, om de hoek van Nijmegen! Of je voorkeur nu uit gaat naar een ingetogen uitstraling of juist kiest voor eyecatchers met kleur; bij onze woonwinkel maak je je interieur compleet! Ook vind je bij ons tafels in allerlei groottes, vloerkleden die extra warmte in huis brengen en kast systemen met oneindig veel mogelijkheden voor elke ruimte. Vind de design meubels die het interieur van jouw woning of kantoor in Zutphen compleet maken in onze woonwinkel. Wat dacht je van bekende merken als Gazzda, Infinity, Artemide, Mobitec en Bonaldo? Of woonaccessoires van Urban Nature Culture, HK Living en 101 Copenhagen. Laat je inspireren door SPYK71 en creëer een plek in Nijmegen waar je je echt kan ontspannen. Een plek waar je thuis bent. We helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Kies uit talloze merken design meubels bij SPYK71

Zoek je onderscheidende meubels voor in Nijmegen? De collectie van onze woonwinkel bevat een ruim aanbod van mooie en unieke merken. Om het assortiment up-to-date te houden, vullen we deze continu aan met de nieuwste en mooiste meubels die gegarandeerd een lach op je gezicht toveren. Omdat we verschillende stijlen en merken aanbieden is er voor ieder wat wils te vinden in ons aanbod. De design meubels van SPYK71 kenmerken zich vooral door functionaliteit, minimalisme en esthetiek, maar kunnen ook kleurrijke of uitbundige eigenschappen hebben. Neem contact op voor meer informatie over ons aanbod of maak een afspraak.

Kies uit het ruime assortiment van onze woonwinkel

Wil je een persoonlijk en onderscheidend interieur? Kom dan eens langs bij SPYK71! Je vindt de design stukken die je zoekt bij onze woonwinkel. Ook voor mooie woonaccessoires ben je bij ons op het juiste adres met merken zoals Klippan, Funky Doris, Apalca Loca, Serax etc.
We verkopen ook:

  • Tafels
  • Banken
  • Fauteuils
  • Stoelen
  • Kasten
  • Lampen
  • Vloerkleden

Meer weten over onze meubels? Contacteer ons!

Weet u al welke design meubels u wilt aanschaffen voor in Nijmegen? Graag gaan we met u in gesprek over onze mogelijkheden. Voor vragen over SPYK71 of één van onze meubels, kunt u altijd contact met ons opnemen. Doe dat door te bellen naar 085 877 0704 of door een mail te sturen naar info@spyk71.nl. We staan graag voor je klaar in Nijmegen!

Vraag om advies