Bedankt – advies

Spyk71

SPYK71 is een zeer sfeer- en stijlvolle eigentijdse winkel. Wij hebben er een prachtige tafel gekocht (Mobitec Blossom). Goede klantvriendelijke bejegening en service! Aanrader!
Wiebe Schuitemaker
2024-03-04
Bij SPYK71 bieden ze goede kwaliteit, design met lef en maken ze een plan voor je ruimte als je dat wilt. Allison en Hans zijn een fijn duo. Zij luistert goed naar wat je voorkeur heeft, wat je mooi vindt en komt dan met bijzondere combinaties. Van bank en kleed, bijvoorbeeld. Hij neemt de moeite om spullen mee te nemen en bij je thuis te tonen. En het zijn ook nog eens hartelijke mensen.
Suzanne Bollen
2024-02-26
Wat een leuke winkel in een leuk straatje in Arnhem! Mooie spullen en alles naar tevredenheid. Goed geholpen in de winkel en een fijn contact. Deskundigheid en meedenken met je wensen.
Wouter Langeveld
2024-01-17
Mooie winkel, goede service.
Lilian van dam
2024-01-14
Super blij met de mooie stoeltjes van Mobitec. Matchen geweldig bij onze tafel. Dank Spyk71 voor het persoonlijke advies en de service!
Anita Eric
2024-01-03
Blij met ons nieuwe kastje en fauteuil. Bij aankoop zou de levertijd net voor kerst zijn (hopelijk). Maar het kastje kregen we 3 weken ervoor al en de stoel een week voor kerst. Blij met de goede service!
Berry ter Horst
2023-12-19
SPYK71 heeft ons dit jaar geweldig geholpen met de nieuwe inrichting van onze verbouwde woonkamer. We hebben het hele traject vanaf het eerste gesprek naar advies, aankoop en aflevering als bijzonder prettig ervaren. We zijn zeer tevreden over het resultaat en gaan binnenkort zeker weer langs voor wat mooie aanvullingen in onze woonkamer!
Sjoerd Lazeroms
2023-12-14
Spyk 71 is een prachtige winkel met duurzame en warme spullen voor in huis. Wij kochten er een zitbank en deze is na drie jaar nog het pronkstuk van de kamer. We zijn hiervoor persoonlijk geadviseerd door Allison, zij heeft zich goed kunnen inleven en bijzonder fijne service geleverd. Spyk 71 is een pareltje in de Steenstraat!
Janne de Rooij
2023-11-03
Mooie collectie en deskundig en vriendelijk personeel 👍🏻
Hans van Luijn
2023-10-16
Fantastische service. Helaas, was de geleverde vulling van onze bank anders dan in de winkel. Maar dankzij de prima service van Alison en Hans zijn de vullingen nu vervangen. Geen moeilijk gedoe. Ze luisteren en lossen het op!
Ton den Ouden
2023-08-21

Vraag om advies