Interieuradvies

Interieuradvies op maat

We spenderen meer tijd dan ooit binnenshuis. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan je interieur en een plek te creëren die je omarmt en waar je graag thuis komt. SPYK71 helpt je graag verder met interieuradvies op maat. Of het nu gaat om een kleuradvies, indelingsplan of een totale make-over; we horen graag wat voor jou belangrijk is en luisteren naar jouw wensen en zoeken naar oplossingen om zo tot het ultieme interieur advies te komen. Onze visie is dat een interieur tijdloos en persoonlijk hoort te zijn en niet teveel ingegeven door mode of trends waar we mee overladen worden via Social Media. Verrassend en eigentijds met altijd oog voor detail. Ideeën aandragen waar je gelukkig van wordt. Zo creëren we samen een plek waar je je echt thuis voelt.

Interieurontwerp vanaf moodboard, indeling van de ruimte en 3D visualisatie tot materiaal- en lichtadvies; alles is mogelijk. Bel of mail ons of kom langs voor meer informatie.

Voor een goed interieuradvies zijn er een aantal stappen die we doorlopen. Allereerst maak je met ons een afspraak voor interieuradvies in onze winkel in Arnhem of een afspraak online. Vervolgens neem je de volgende items mee naar je afspraak:

  • Een plattegrond met de afmetingen van de ruimte(s), waarop ook de ramen aangegeven staan
  • De ligging van de woning
  • Foto’s van de woning
  • Foto’s van de meubels die blijven (met daarbij ook de maten van de meubels)
  • Een wensenlijst

Aan de hand van deze informatie stellen wij een interieuradvies voor je samen. Daarna maken we een tweede afspraak voor interieuradvies met je in de winkel om het samengestelde plan te bespreken. Hierbij geven we een duidelijk beeld van het nieuwe interieur aan de hand van foto’s en/of een moodboard. Een plattegrond uitgewerkt in 2D en/of 3D en een lichtplan behoort ook tot de mogelijkheden.

Vraag om advies