over spyk71

Woonwinkel SPYK71 uit Arnhem

Het was in 2018 een logische stap voor Allison Stam. Na meer dan 20 jaar een rijdende galerie te hebben gerund, werd het tijd voor een fysieke zaak. Allison, toen 48, vond haar droompand in de Steenstraat te Arnhem. 

In de afgelopen vijf jaar is SPYK71 uitgegroeid tot een inspirerende woonwinkel met een klantenkring die ondertussen tot ver buiten Arnhem reikt. 

Allison: “De merken en onze collectie wordt met veel zorg geselecteerd. Hierbij rekening houdend met kwaliteit, waar het geproduceerd wordt en duurzaamheid. Bij SPYK71 vind je een eigentijds en gevarieerd aanbod van merken als Mobitec, Bonaldo, Passe Partout, Calia Italia, Bolia, Louis Poulsen, Artemide, Jieldé, 101 Copenhagen, Gazzda, Montana Furniture, String Furniture, HK Living, Pols Potten, Serax etc. Dit gecombineerd met een collectie van meerdere Nederlandse ontwerpers.”

Een warm welkom en een persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor SPYK71.

Bij ons vind je een mooie mix van verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe inrichting van je woning, kantoor, werk- of wachtruimte; SPYK71 geeft je graag advies. De muziek speelt en de koffie staat klaar.

Peanut – Bonaldo

Met de luxe Peanut B sofa van het stijlvolle Italiaanse merk Bonaldo creëer je jouw perfecte compositie. Dit dankzij de vele verschillende modulaire componenten. De Peanut B is een uiterst veelzijdige bank, ontworpen om royale ruimtes te creëren voor ontspanning en om naadloos op te gaan in elke ruimte.

Vraag om advies