RETOURNEREN & GARANTIE

Retourneren

Ben je toch niet tevreden over je bestelling? Of is er iets beschadigd? Dat kan gebeuren, maar het is natuurlijk wel vervelend.

Bij online aankopen heb je recht om binnen 14 dagen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of voelen zoals je ook in onze winkels doet, tenzij anders vermeld. Wij kunnen alleen artikelen retour nemen die niet gemonteerd zijn geweest of gebruikt en voorzien van de gehele originele verpakking.

Retourneren bij schade of incomplete levering

Wij vinden dat natuurlijk heel vervelend en willen dat natuurlijk voor je oplossen. Wij vragen altijd of je foto’s van de schade en/of de inhoud van de doos wilt maken. Ook ontvangen wij graag foto’s van de doos zelf en het label dat op de doos geplakt is. Met deze foto’s krijgen wij een beter beeld van het probleem en hiermee kunnen wij het zo snel mogelijk voor je oplossen. Soms vragen wij ook om een batch-nummer. Met dit nummer kunnen wij de leverancier op de hoogte brengen als er iets mis is met een product. De foto’s onder vermelding van het ordernummer, kan je mailen naar: info@spyk71.nl.

Voor wie zijn de kosten van een retourzending?

In het geval van een foutief geleverde zending of een defect, betalen wij de kosten voor het retourneren en het eventuele omruilen van het product. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met ons, zodat wij je kunnen voorzien van een antwoordnummer.

Als een product niet naar wens is, zijn de retourkosten voor het terugzenden voor eigen rekening. Je kan in dat geval zelf een keuze maken via welke vervoerder je de goederen retourneert. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op. Je kan je bestelling ook altijd retourneren in onze winkel in Arnhem.

Terugbetaling retourproduct

Nadat wij je retourzending hebben verwerkt, ontvang je binnen 14 dagen je geld terug.

Aansprakelijkheid retourzending

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. SPYK71 is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag de transporteur altijd om een traceercode. Bewaar deze goed of stuur deze per mail naar de klantenservice. Het product dient zoveel als mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. Jij bent alleen aansprakelijk als er schade aan de goederen is ontstaan dat het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De schade die voort komt uit de transport i.c.m. het niet juist verpakking van de retourzending, zijn voor rekening van de klant. Verpak de goederen goed en op de manier zoals je de goederen ontvangt. Mocht je hier hulp nodig bij hebben, neem gerust contact op met ons.

Uitsluiting herroepingsrecht

Producten en goederen die volgens specificaties van de klant vervaardigd cq besteld zijn (custom made) of op basis van individuele keuzes of beslissingen vervaardigd zijn, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Garantie

Voor alle producten geldt een garantietermijn van maximaal 1 jaar na aankoop. Hierbij worden de wettelijke garantiebepalingen in acht genomen. Het kan zijn dat de producent een ruimere periode hanteert. Informeer hier naar in de winkel.

Heb je een andere vraag?

Wij helpen je graag verder, neem gerust contact met ons op via ons mail adres info@spyk71.nl of per telefoon: 085 – 877 0704