Bolia bij SPYK71

Vanaf nu is SPYK71 officiële dealer van het Deense merk Bolia! Kom langs om de Bolia sfeer op te snuiven. Weet je al wat je wilt en bestellen of je ziet jouw favoriete product niet op de site staan? Neem dan hier contact met ons op.  Wij kunnen alles voor je bestellen! Uiteraard doen wij ook mee met alle geldende Bolia kortingsacties.

In deze blog nemen we een diepere duik in de wereld van Bolia en ontdekken we wat dit merk zo speciaal maakt.

De Oorsprong van Bolia

Bolia is een Deens meubelmerk dat in 2000 werd opgericht door de broers Lars en Christian Lyse Rømer. Het begon allemaal met een passie voor meubelontwerp en de wens om iets nieuws en anders te creëren. Sindsdien heeft Bolia zich ontwikkeld tot een internationaal erkend merk dat bekend staat om zijn hedendaagse ontwerpen en aandacht voor kwaliteit.

Innovatief Design

Eén van de meest opvallende aspecten van Bolia is het innovatieve meubelontwerp. Het merk werkt samen met getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld om unieke en moderne stukken te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Bolia’s ontwerpen variëren van strakke, minimalistische meubels tot meer gedurfde en expressieve stukken en ze slagen erin om een harmonieuze balans te vinden tussen vorm en functie.

Duurzaamheid als Prioriteit

Bolia hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Ze streven ernaar om meubels te maken die lang meegaan en gemaakt zijn van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. Het merk heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk en gebruikt onder andere gerecyclede materialen en duurzame houtsoorten in hun productieproces. Bovendien is Bolia transparant over hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zodat klanten precies weten waar hun meubels vandaan komen en hoe ze zijn gemaakt.

10 jaar garantie 

Eén van Bolia’s belangrijkste taken is het ontwerpen en creëren van prachtige producten van zo’n hoge kwaliteit dat ze generaties lang meegaan. Dit doen zij door samen te werken met getalenteerde ontwerpers, vakmensen en gebruik te maken van gecertificeerde grondstoffen. Daarom geeft Bolia ook graag, en als één van de weinige bedrijven in de meubelbranche, 10 jaar garantie op elk artikel. Het is dus een extra zekerheid bij de aankoop van een product, die de wettelijke klachtentermijn verlengt. Of het nu een 6-zitsbank of een handgemaakte keramische vaas is.

Een wereldwijde aanwezigheid

Hoewel Bolia begon als een klein Deens bedrijf, heeft het snel internationale bekendheid verworven. Ze hebben nu winkels over de hele wereld, van Kopenhagen tot New York en van Tokyo tot Berlijn. Dit wereldwijde bereik stelt hen in staat om hun innovatieve ontwerpen aan een breed publiek te presenteren en inspiratie te bieden aan liefhebbers van design overal ter wereld.

Conclusie

Bolia is een meubelmerk dat uitblinkt in innovatief design, duurzaamheid en maatwerk. Hun unieke visie op meubelontwerp heeft hen tot een prominente speler in de industrie gemaakt. Als je op zoek bent naar meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in je interieur, is Bolia zeker een merk om in de gaten te houden. Met hun aandacht voor detail en streven naar tijdloze schoonheid, biedt Bolia meubels die de tand des tijds zullen doorstaan en een waardevolle toevoeging zullen zijn aan je huis.

Heb je een vraag over één van de Bolia producten? Neem dan contact met ons op.

 

 

Call Now Button