Artemide

Artemide lampen kopen | Tolomeo Sospencione & Decentrata, Pirce, Gople
Haal Italië in huis met de lampen van Artemide

Al sinds 1960 staat Artemide bekend om hun design verlichting van topkwaliteit. Artemide is één van de meest toonaangevende verlichtingsmerken, samen met Foscarini, en leider op het gebied van luxueuze verlichting en op gebied van professionele verlichting in gebouwen. Artemide is synoniem voor design, innovatie en ‘made in Italy’. De lampen van Artemide worden internationaal gezien als Design Icons en worden in diverse musea en exposities tentoongesteld. Bij SPYK71 beschikken we over een breed assortiment van Artemide lampen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Tolomeo- (floor, reading, decentrata, suspension, micro etc) Pirce- en de Gople serie. Wie voor kwaliteit kiest, kiest voor Artemide lampen! En je favoriete lamp kopen kan gewoon via SPYK71. Bel of mail ons voor meer informatie.

Oorspronkelijke prijs was: € 1.149,00.Huidige prijs is: € 979,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 799,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 799,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 1.149,00.Huidige prijs is: € 979,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 799,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 899,00.Huidige prijs is: € 799,00.

Lampen kopen van Artemide

Artemide is in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi en gevestigd in Pregnana Milanese, Italië. Inmiddels heeft Artemide internationale bekendheid en faam verworven door de toonaangevende designs. Vele ontwerpen zijn uitgegroeid tot ware designklassiekers. Alle materialen waar de lampen van gemaakt zijn, zijn op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Dit maakt Artemide een voorloper op het gebied van duurzame lichttechniek. Artemide wordt niet voor niets beschouwd als één van de grootste en meest gerenommeerde design verlichtingsmerken ter wereld. Koop je een lamp van Artemide, dan ben je verzekerd van vooruitstrevende kwaliteit, een perfect functionaliteit en bovendien een uitgesproken vormgeving. Daarnaast zijn diverse ontwerpen van Artemide bekroond met prestigieuze awards uit de design- en verlichtingssector. Kies je voor Artemide? Bestel bij SPYK71! Wil je meer informatie klik dan hier.
Tolomeo serie Floor, Reading, Micro, Sospencione en Decentrata

Tolomeo van Artemide: een klassieker (1968) uit de collectie van het Italiaanse design label dat na vijf decennia nog uitstekend integreert in het hedendaagse interieur. Het ontwerp van deze designlamp komt van de hand van de toonaangevende ontwerpers Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina.
De Tolomeo collectie bestaat uit tafellampen, wandlampen, vloerlampen en hanglampen. Artemide loopt niet alleen voorop in het bieden van veel diversiteit en keuze, maar ook in het gebruiksgemak. Zo zijn bijna alle Artemide lampen dimbaar via Bluetooth. Een echte musthave voor het hedendaagse smart home interieur!
Artemide lampen kopen? Neem contact op!

Wil je Italiaans design in huis halen met de populaire collecties als Tolomeo, Pirce, Gople en Jenzi van Artemide? Dan kun je contact opnemen met SPYK71! We voorzien je graag van de mooiste designlampen, meubels en accessoires. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor het inrichten van een interieur dat indruk maakt. Je kunt ons bereiken via 085 877 0704 of door een mail te sturen naar info@spyk71.nl.