KRUKKEN

Op zoek naar de juiste kruk voor aan je bar of kookeiland?

Plaats een paar barstoelen of keuken kruk aan je kookeiland of tafel en maak deze ruimtes helemaal af. Terwijl één bijvoorbeeld heerlijk aan het koken is, kan de andere aanschuiven op een barkruk om lekker bij te kletsen. Of je begint de dag aan je kookeiland met een lekker ontbijt en een kop koffie, zittend op een comfortabele hoge kruk. Bij SPYK71 hebben we een verrassende collectie samengesteld.

De meest voorkomende zithoogtes zijn zowel 65 cm (keuken kruk of kitchen chair) als 75 centimeter (bar chair). Wanneer bijvoorbeeld je bar een hoogte heeft van 90 tot 95 centimeter, kun je het best kiezen voor een keuken kruk met een zithoogte van 65 centimeter. Een bar kruk met een zithoogte van 75 centimeter is ideaal voor een bar- of tafelhoogte van 100 tot 105 centimeter.

Bij SPYK71 hebben we een mooie collectie krukken met veel verschillende mogelijkheden in hoogtes, stoffen, materialen en kleuren. Hier vind je een greep uit onze collectie. Wil je meer zien? Kom dan langs in onze winkel in Arnhem.