Gazzda

Dedo Footstool van Gazzda

v.a.590,00

Bosniers noemen hun geliefde opa’s Dedo. En Dedo’s weten echt hoe ze zich moeten ontspannen. De  Dedo Footstool brengt je in de perfecte lounge positie. Door de afgeronde schommel-poot beweegt deze footstool mee met je zithouding. Daarom is het de perfecte uitbreiding van de Dedo Fauteuil.

Afmetingen: 62 x 46 x 40 cm (bxdxh)
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product info:

  • Afmetingen: 62 x 46 x 40 (bxdxh)
  • Gewicht: 5 kg
  • Materiaal: massief eikenhout. Zitting bekleed met stof of leder.
  • Ontwerper: Salih Teskeredzic

Gazzda

Gazzda is een Bosnisch merk met een sterk thuisgevoel en liefde voor natuurlijke materialen. De Scandinavische, minimalistische ontwerpen worden vervaardigd vanuit ambachtelijk vakmanschap. Gazzda is ontstaan vanuit het idee dat thuis een harmonieuze plek moet zijn dat warmte uitstraalt en waar je tot rust kan Komen. Vanuit Sarajevo leveren ze verfrissende en eigentijdse ontwerpen over de hele wereld. SPYK71 is officieel Gazzda dealer van het eerste uur. Klik hier voor het gehele Gazzda assortiment.

Heb je een vraag over de Dedo Footstool of één van de andere producten van Gazzda? Heb je advies nodig? Neem contact met ons op of bezoek onze winkel in Arnhem. Wij helpen je graag verder.

Naast de Dedo Footstool vind je ook stoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, kasten, dressoirs en meer binnen het assortiment van Gazzda.

Vraag om advies