Gazzda

Arp Round Table – Scandinavische bijzettafel van Gazzda

240,00

Een speels én multifunctioneel bijzettafeltje: de Arp van Gazzda voor naast het bed, bij de bank of ergens anders in huis. Deze Scandinavische bijzettafel is gemaakt van massief eikenhout met een linoleum blad. Je hebt de keuze tussen een diameter van 45 en 55 cm met beiden een verschillende hoogte van 45 en 55. Hierdoor zijn ze ook leuk te combineren met elkaar.

Afmetingen: 45 cm en Ø 55 cm
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product info:

  • Afmetingen: hoogte 45 cm – Ø 55 cm en hoogte 55 cm – Ø 45 cm
  • Gewicht: 5 kg
  • Materiaal: massief eikenhout. Blad afgewerkt met linoleum
  • Ontwerper Salih Teskeredzic

Gazzda

Gazzda is een Bosnisch merk met een sterk thuisgevoel en liefde voor natuurlijke materialen. De Scandinavische, minimalistische ontwerpen worden vervaardigd vanuit ambachtelijk vakmanschap. Gazzda is ontstaan vanuit het idee dat thuis een harmonieuze plek moet zijn dat warmte uitstraalt en waar je tot rust kan komen. Vanuit Sarajevo leveren ze verfrissende en eigentijdse ontwerpen over de hele wereld. SPYK71 is officieel Gazzda dealer van het eerste uur. Klik hier voor het gehele Gazzda assortiment.

Afwerkingen

De Gazzda Arp Table is een eiken houten bijzettafel die in de houtafwerkingen Natural oil en Whitewash oil verkrijgbaar zijn. De Natural afwerking wordt op den duur warmer van kleur en de Whitewash afwerking behoudt zijn witte laag. Het blad is in 3 linoleum kleuren verkrijgbaar: Olive, Smokey Blue en Nero. Naast bijzettafels vind je ook stoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, kasten, dressoirs en meer binnen het assortiment van Gazzda.

Vraag om advies