Gazzda

Fina sideboard 180 van Gazzda

1.690,00

Afmetingen

Breedte: 180 cm
Hoogte: 64 cm
Diepte: 45 cm

Dit strakke dressoir is perfect voor het aansluiten van technologie, het opbergen van notebooks, tablets, horloges en andere persoonlijke spullen. De lade en het deurtje van de Fina Sideboard zijn bekleed met linoleum in de kleur Nero (zwart) of Mushroom (off white).

Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Het eikenhouten TV meubel heeft aan de linkerkant een lade en in het midden een deurtje, beide met soft-close systeem, dat zorgt voor geleidelijk sluiten van de linoleum deurtjes. Aan de rechterkant zit een open vak met een plank – perfect voor een mediabox die hierdoor met de afstandbediening altijd bereikbaar is. Het linkervak heeft een opbergplek voor bijvoorbeeld laptop, telefoon en horloge. Aan de zijkant van het linkervak en het open vak zitten uitsparingen voor de kabeldoorvoer. Heel handig, want  hierdoor kunnen de kabels van de zijkant geleid worden naar de uitsparing in de achterzijde. Dit zorgt ervoor dat je je laptop kan opbergen en opladen tegelijk.

De Fina collectie van Gazzda is te herkennen aan de prachtige strakke lijnen in combinatie met natuurlijk eikenhout en linoleum. Het bijzondere design van Gazzda combineert ambachtelijk vakmanschap met fris en opvallend simpel design; een beetje retro, een beetje Scandinavisch. Met het nieuwe Plug and Play ontwerp bieden de Fina meubels je de gemakken van vandaag én morgen.

Heb je iets van Gazzda gezien, dat niet bij ons op de website staat? SPYK71 is vanaf dag 1 officieel dealer van Gazzda en wij kunnen uiteraard alles voor je bestellen.

Voor vragen over dit product of één van onze andere producten, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Arnhem.

Vraag om advies