Gazzda

Muse Divider roomdivider van Gazzda

1.590,00

De massief eikenhouten roomdivider Muse van Gazzda is ontworpen door Salih Teskeredzic. De kast is zowel een boekenkast als roomdivider en is verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes. De Muse kast is er in twee hoogtes; 140 cm en 216 cm. De 140 cm heeft drie planken en de 216 cm heeft 5 planken. De Muse room divider is karaktervol dankzij de fijne rondingen en het aan de zijkant met de hand gebonden touw. De poten hebben een diameter van 4 cm en zijn door middel van een chromen stel-poot in hoogte af te stellen, zodat de kast ook op een ongelijk oppervlak recht komt te staan.

Afmetingen: 100 x 45 cm (bxd)
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product info:

  • Afmeting: 100 x 45 cm (bxd)
  • Gewicht: Vanaf 40 kg
  • Materiaal: Massief eikenhout. Zitting bekleed met stof of leder.
  • Ontwerper: Salih Teskeredzic
  • Garantie: 1 jaar

Gazzda

Gazzda is een Bosnisch merk met een sterk thuisgevoel en liefde voor natuurlijke materialen. De Scandinavische, minimalistische ontwerpen worden vervaardigd vanuit ambachtelijk vakmanschap. Gazzda is ontstaan vanuit het idee dat thuis een harmonieuze plek moet zijn dat warmte uitstraalt en waar je tot rust kan komen. Vanuit Sarajevo leveren ze verfrissende en eigentijdse ontwerpen over de hele wereld. SPYK71 is officieel Gazzda dealer van het eerste uur. Klik hier voor het gehele Gazzda assortiment.

Heb je een vraag over de Muse Divider kast of één van de andere producten van Gazzda? Of heb je advies nodig? Neem contact met ons op of bezoek onze winkel in Arnhem. Wij helpen je graag verder.

Naast de Muse divider vind je ook stoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, dressoirs en andere kasten binnen het assortiment van Gazzda.

Vraag om advies