Aanbieding!
Gazzda

Fawn Cabinet – dressoir van Gazzda

2.200,00 1.980,00

Gazzda staat voor ongekend vakmanschap uit Bosnië. Kenmerkend voor Gazzda zijn de ronde vormen, luchtig design en de natuurlijke uitstraling. De opbergkast heeft één lade en twee deuren, allen met soft close waardoor de lade en deurtjes geleidelijk sluiten. Achter de deurtjes zit een tussenplank die verstelbaar is.
Het Scandinavisch design met vloeiende lijnen en vormen, geeft je woon- of eetkamer een warme, ingetogen maar frisse uitstraling en biedt tevens de functionaliteit en comfort waar Gazzda bekend om staat. Het is het waard om aandacht te besteden aan een interieur waar jij je echt thuis en behaaglijk voelt.

Afmetingen: 90x110x45 (bxhxd)
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product informatie
Afmeting: 90 x 110 x 45 cm (bxhxd)
Materiaal: massief wild eiken
Gewicht: 47 kg
Ontwerper: Salih Teskeredžic
Geheel gemonteerd geleverd.

Over Gazzda
Gazzda is een jong, verfrissend designlabel met geheel eigen en unieke ontwerpen. Ze zijn gevestigd in Bosnië en vanuit de hoofdstad Sarajevo leveren ze Scandinavisch design over de hele wereld. Bij Gazzda draait alles om een prettige woon- en leefwereld waar je iedere dag opnieuw weer graag naar terugkeert.
Geniet van een fijne omgeving met een harmonische stemming; een missie die de ervaren designers op het lijf geschreven is. Zo hebben de Bosnische meubeldesigners Salih Teskeredžić en Mustafa Cohadžić, talrijke topstukken van kwaliteit op hun naam staan waarvoor zij al met diverse gerenommeerde nominatie- en designprijzen zijn beloond.

SPYK71 is sinds 2018 één van de eerste dealers van Gazzda in Nederland. Bezoek de showroom van SPYK71 in Arnhem waar Gazzda ruim vertegenwoordigd is of bestel direct op onze website.

Vraag om advies