Gazzda

Ena Nightstand van Gazzda

390,00

De Ena Nightstand One van het merk Gazzda is ontworpen Salih Teskeredžic. De combinatie van het eikenhout met de twee witte lades geeft het nachtkastje een jaren ’50 uitstraling. Met het soft-close systeem in de lades hoef je vanaf nu niemand meer te storen als je ’s nachts toch nog iets nodig hebt.

Afmetingen: 60 x 40 x 42 (bxhxd)
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product info:

  • Afmetingen: 60 x 40 x 42 (bxhxd)
  • Gewicht: 22 kg
  • Materiaal: hout
  • Garantie: 1 jaar
  • Designer: Salih Teskeredžic

Gazzda:

Gazzda is een Bosnisch merk met een sterk thuisgevoel en l liefde voor natuurlijke materialen. De Scandinavische, minimalistisch ontwerpen worden vervaardigd vanuit ambachtelijk vakmanschap. Het idee is dat thuis een plek moet zijn dat warmte opwekt waar je helemaal tot rust kan komen. Vanuit Sarajevo leveren ze verfrissende en eigentijdse ontwerpen over de hele wereld. SPYK71 is officieel Gazzda dealer van het eerste uur. De levertijd is ongeveer 8 weken. De producten worden speciaal voor u gemaakt. Klik hier voor het gehele Gazzda assortiment.

Heb je een vraag over de Ena Nightstand of één van de andere producten van Gazzda? Of heb je advies nodig? Neem contact met ons op of bezoek onze winkel in Arnhem. Wij helpen je graag verder.

Naast de Ena Nightstand One van Gazzda vind je ook stoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, dressoirs en andere kasten binnen het assortiment van Gazzda.

Vraag om advies