Montana Furniture

200803 Mega dressoir

1.687,00

Het dressoir 200803 is één van de negen ontwerpen uit de Mega-serie van het Deense merk Montana Furniture. De serie bestaat uit drie verschillende kast hoogtes met ieder:

– drie ontwerpen die helemaal gesloten zijn met deurtjes en lades
– drie ontwerpen die helemaal open zijn
– drie ontwerpen die zowel open als gesloten vakken heeft.

De kast 200803 die je hieronder kiest, wordt geheel in de gekozen kleur geleverd inclusief plint of wieltjes. Alleen voor de pootjes kan je hier kiezen uit 8 verschillende kleuren.
Je kan natuurlijk ook een combinatie van kleuren maken; elk deurtje, plankje, de plint maar ook de wieltjes en elk knopje kan ieder in één van de 40 Montana kleuren gekozen worden. Kom dan langs in onze winkel waar we jouw eigen droomkast kunnen uitwerken.

Bestel nu het Mega dressoir 200803 in je favoriete kleur
Ben je er al helemaal uit wat je wilt? Kies hier je eigen 800203 dressoir samen!

Advies aanvragen

Beschrijving

SPYK71 is officieel Montana Furniture dealer
Heb je vragen over het Mega dressoir 200803 of een ander product? Naast de direct bestelbare uitvoeringen in onze webshop, kun je het Mega dressoir ook volledig naar wens invullen; elk deurtje, plankje maar ook elk knopje kan in een andere kleur net als de achterzijde van de kast. Kom langs in onze winkel waar we jouw eigen droomkast kunnen uitwerken in het Montana-tekenprogramma. Wij helpen je graag verder. In onze showroom is een ruime collectie te bewonderen.

Specificaties
Materiaal: gelakt MDF
Designer: Peter J. Lassen
Merk: Montana Furniture
Afmetingen: 38 x 115,2 cm (dxb)
Hoogte incl plinten: 46,8 of 53,8. Hoogte met poten: 59,4

Vraag om advies