Gazzda

Fawn Dresser – kast van Gazzda

3.350,00

De Fawn Dresser kast van Gazzda past met zijn natuurlijke Scandinavische uitstraling in vrijwel ieder interieur. Een veelzijdige kast te gebruiken als dressoir in de woon- of eetkamer. Maar ook in de slaapkamer als kledingkast, commode op de kinderkamer of op kantoor als opbergkast. Het maakt niet uit voor welk doel je de Fawn Dresser kast gebruikt of welke interieurstijl je hebt; door de zacht afgeronde hoeken en het prachtig afgewerkte eikenhout geeft het in elke ruimte een warme uitstraling.

 

Afmetingen: 180 x 110 x 45 cm (bxhxd)
Advies aanvragen
tussen de 6 en 8 weken

Beschrijving

Product informatie
Afmetingen: 180 x 110 x 45 cm (breedte x hoogte x diepte)
Materiaal: massief (wild) eikenhout
Gewicht: 92 kg
Ontwerper: Salih Teskeredžic
Volledig gemonteerd geleverd.

Indeling Fawn Dresser van Gazzda
Het massief eikenhouten dressoir beschikt over twee deuren en drie lades, allen met soft-close sluiting waardoor alles  geleidelijk sluit. De planken die achter beide deurtjes zitten zijn in hoogte verstelbaar.

Over Gazzda
Bij Gazzda draait alles om een prettige woon- en leefwereld waar je iedere dag opnieuw weer graag naar terugkeert.
Geniet van een fijne omgeving met een harmonische stemming; een missie die de ervaren designers op het lijf geschreven is. Zo hebben de Bosnische meubel designers Salih Teskeredžić en Mustafa Cohadžić, talrijke topstukken van kwaliteit op hun naam staan waarvoor zij al met diverse gerenommeerde nominatie- en designprijzen zijn beloond. Met de positieve en warme uitstraling van eikenhouten Gazzda meubels hopen zij dezelfde sfeer te kunnen transporteren naar de omgeving waar de stukken terecht komen.

SPYK71 is één van de eerste officiele Gazzda dealers van Nederland. Bezoek de showroom van SPYK71 in Arnhem waar Gazzda goed is vertegenwoordigd of bestel direct op onze website.

Vraag om advies