Houe

Houe Circle tuintafel 150 cm

1.199,00

DeCircle tafel 150 cm van het Deense merk HOUE is een ronde tuintafel met een materiaalmix van prachtig gemêleerd bamboe, composiet steen en metaal. Ontwerper Henrik Pedersen is trouw gebleven aan zijn claim om stijlvol en tegelijkertijd functioneel buitenmeubilair te ontwikkelen. ‘Free seating’ staat hier centraal; er is namelijk goed nagedacht over beenruimte onder de tafel. Het granieten hard stenen centrum is voor de hete pannen en potten. Het bamboe tafelblad is zeer zorgvuldig voorbehandeld, zodat je er nog jarenlang plezier van hebt.

 

Afmetingen: 150 x 74,5 cm ((Ø) x h)Neem contact opAdvies aanvragen

Beschrijving

  • Het tafelblad is van duurzaam voorbehandeld bamboe en de pootconstructie is van gepoedercoat aluminium, een onverwoestbare combinatie.
  • Combineer deze stoere tafel met de Houe Click stoelen voor een rustgevend geheel.
  • We adviseren de tafel twee keer per jaar te oliën. Wanneer de tafel goed onderhouden wordt, gaat hij nog langer mee en blijft hij zijn prachtige kleuren behouden
  • Gewicht: Ø 150 cm: 44,3 kg

 

Het Deense merk HOUE combineert comfort en design met frisse Scandinavische invloeden. Dit is terug te zien in de ontwerpen, het materiaalgebruik en de details van de producten. HOUE werkt met bamboe, een materiaal dat wel 200 jaar mee kan gaan en lichtgewicht aluminium. Hierdoor zijn de meubels niet alleen makkelijker te verplaatsen, maar ook zeer sterk en duurzaam.

 

Vraag om advies