Jieldé

Loft D9406 van Jieldé

1.040,00

De Jieldé lamp uit 1950, ontworpen door Jean-Louis Domecq, is een icoon van de Franse industriële stijl. Stoer in zijn vormgeving, maar ook zeker praktisch. Het Franse merk Jieldé staat bekend om een collectie schitterende lampen met een tijdloos karakter.

SPYK71 is officieel dealer van Jieldé. Wij bestellen de lampen rechtstreeks bij de producent en kunnen alle Jieldé modellen en kleuren leveren. Klik op je favoriete kleur en haal zo een icoon in huis!

Specificaties bekijken

Advies aanvragen
tussen de 1 en 5 weken

Beschrijving

Het verhaal achter Jieldé

schema-loft-D9406De Jieldé lamp uit 1950, ontworpen door Jean-Louis Domecq, is een icoon van de Franse industriële stijl. Stoer in zijn vormgeving, maar ook zeker praktisch. Het Franse merk Jieldé staat bekend om een collectie schitterende lampen met een tijdloos karakter. In deze mooie collectie van Jieldé vind je vloerlampen, wandlampen, bureaulampen en hanglampen die stuk voor stuk een eyecatcher zijn in jouw huis. Dankzij de 180 graden verstelbare armen heb je helemaal zelf in de hand waar je het licht laat schitteren in je woning. Wil je met een goed boek weg zakken op de bank of in je fauteuil de krant lezen? Laat je licht dan eens schijnen op de Jieldé Loft serie. De lampenkap draai je eenvoudig naar de plek waar je het licht op dat moment nodig hebt. Wil je de lampen in het echt bewonderen? Bezoek dan onze winkel in Arnhem waar meerdere modellen en kleuren te bewonderen zijn. Heb jij al een Jieldé designlamp in gedachte? Klik op je favoriete kleur en bestel hem bij SPYK71!

De eindeloze opties van Jieldé

Dankzij het brede assortiment van SPYK71 vind je eenvoudig de juiste verlichting voor je woning of kantoorpand. Er is altijd wel een Jieldé lamp die je woon- of werkruimte kan verrijken. Denk bijvoorbeeld aan de Jieldé vloerlamp D1240, waarmee je in één keer een groot oppervlak kunt verlichten. Of wat dacht je van de Jieldé Signal SI333 tafellamp om je werk, een boek of een puzzel te verlichten. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Jieldé die niet op onze website vermeld staat? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen voor bijvoorbeeld een project? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Kies je eigen Jieldé uit bij SPYK71 en haal zo een icoon in huis!

Vraag om advies