Mobitec

Cosy stoel van Mobitec

v.a.308,00

Een zachte zitting op een stalen buisstructuur: dit is het concept van onze Cosy-stoelen. Door de positie van het rugkussen aan te passen, kun je variëren met de look en de zitdiepte van je stoel: je kunt deze tegen de rugleuning plaatsen of eromheen schuiven, dankzij de daarvoor bestemde opening.

Zoals alle Mobitec-stoelen is ook de Cosy-stoel personaliseerbaar: kom langs en kies zelf de bekleding van de zitkussens (stof of leder), net als de kleur van het metalen frame dat in 16 verschillende kleuren te bestellen is.

De Cosy eetkamerbank en alle stalen zijn bij ons in de showroom in Arnhem te bewonderen.

        –  Deskundig en persoonlijk interieuradvies.

        – Beste prijs/kwaliteitverhouding en (after)service.

        – Vakkundige bezorgservice met onze eigen vakmensen.

        – SPYK71 is erkend dealer van Mobitec.

Afmetingen: 50 x 64 x 84 (bxdxh) . Zithoogte 48 cm en 42 cm zitdiepte.Info aanvragen

Beschrijving

Mobitec Cosy

Een zachte zitting op een stalen buisstructuur: dit is het concept van onze Cosy-stoelen.

Door de positie van het rugkussen aan te passen, kun je variëren met de look en de zitdiepte van je stoel: je kunt deze tegen de rugleuning plaatsen of eromheen schuiven, dankzij de daarvoor bestemde opening.

Zoals alle Mobitec-stoelen is ook de Cosy-stoel personaliseerbaar: je kiest zelf de bekleding van de zitkussens (stof, leder of kunstleder), net als de kleur van de metalen elementen.

Bij ons in de showroom in Arnhem te bewonderen.

Wij verkopen onze meubels niet via een webshop. Persoonlijk advies is essentieel bij het kiezen van een stoel of bank. Er zijn zoveel mogelijkheden in stoffen en kleuren die online op een scherm niet goed overkomen. Het is daarom belangrijk dit zelf te kunnen zien, voelen en ervaren! Wij nodigen je daarom graag uit om langs te komen in de winkel. 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model, maar ook deels van de gekozen afwerking en materiaalkeuze.

Offerte aanvragen voor Cosy stoel van Mobitec