Mobitec

Mobitec Toro

v.a.303,00

Met zijn ranke silhouet is deze stoel zowel elegant als buitengewoon praktisch. Dankzij de gebogen rugleuning, die ook dienst doet als armsteun, berg je hem makkelijk op door aan de tafel te hangen. Ruime keuze aan bekledingsmateriaal beschikbaar: stof, leder, kunstleder. De metalen onderdelen zijn personaliseerbaar in vele verschillende kleuren.

Info aanvragen

Beschrijving

Mobitec Toro

Met zijn ranke silhouet is deze stoel zowel elegant als buitengewoon praktisch. Dankzij de gebogen rugleuning, die ook dienst doet als armsteun, berg je hem makkelijk op door aan de tafel te hangen.

Ruime keuze aan bekledingsmateriaal beschikbaar: stof, leder, kunstleder. De metalen onderdelen zijn personaliseerbaar in vele verschillende kleuren.

Bij ons in de showroom te bewonderen.

Wij verkopen onze meubels niet via een webshop. Persoonlijk advies is essentieel bij het kiezen van een bank. Er zijn zoveel mogelijkheden in stoffen en kleuren die online niet goed overkomen. Het is daarom belangrijk dit zelf te kunnen zien, voelen en ervaren! Wij nodigen je daarom graag uit om langs te komen in de winkel. 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook deels van de gekozen afwerking en materiaalkeuze.

Offerte aanvragen voor Mobitec Toro