Werkwaardig

SIDEPIG Babypink

239,00

Een side table of krukje van het Amsterdamse designlabel Werkwaardig. Het grappige varken is lekker rond, heeft een stompe neus en lijkt zo uit een stripverhaal te komen. Je kunt de Sidepig-tafel bij de staart pakken om hem zo gemakkelijk mee te nemen. Zowel binnen als buiten te gebruiken.

De Sidepig is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren: oceanblack, navyblue en seagreen zijn gemaakt van gerecycled visnet-kunsstof uit de oceaan en daarom iets duurder. Je support daarmee Waste Free Oceans: https://www.wastefreeoceans.org. De andere Sidepigs in de kleuren babypink, lightgrey, babyblue, anthracite, white, olivegreen en wood zijn gemaakt van recyclebaar polyethyleen. Makkelijk schoon te maken. Bij ons in de showroom staan een aantal varkens. Kom kijken of neem contact met ons op.

Neem contact opAdvies aanvragen

Beschrijving

Specificaties

Afmetingen: 67 x 45 x 45 cm (lxbxh)
Afmeting tafelblad: 34 x 28 cm (lxb)
Gewicht: 5 kg
Voor binnen- en buiten gebruik.

De Sidepigs in de kleuren babypink, lightgrey, babyblue, anthracite, white, olivegreen en wood zijn gemaakt van recyclebaar polyethyleen.
De Sidepigs oceanblack, navyblue en seagreen zijn gemaakt van gerecycled visnet-kunststof.

Werkwaardig is opgericht in 2016 door Diederik Dam en Timo Keultjes uit Amsterdam. In hun studio zijn ze continu op zoek naar de combinatie van fun en innovatie en volgens hen ook écht in die volgorde. Diederik en Timo: “Wij zijn Werkwaardig, een creatieve beweging die vecht voor de lol en tegen saaie massaproductie in interieurs. We delen één missie: op zoek naar die specifieke twist die een functioneel product eigenzinnig en leuker maakt.”

Vraag om advies