Alpaca Loca

Native Plaid Turquoise van Alpaca Loca

149,00

Alpaca Loca’s native plaids zijn echte eyecatchers in huis. Handgeweven en gemaakt van pure alpacawol gemixt met katoen, waardoor de stof extra stevig aanvoelt. De plaid is omkeerbaar en heeft aan beide kanten een sprekende print, zodat je kunt blijven afwisselen. Doordat de plaid zo groot is (200 x 235 cm) is deze ook te gebruiken als sprei.

Het product is handgemaakt waardoor de kleur en maat iets kan afwijken.
Wassen op een 30 graden wolwasprogramma, en liggend laten drogen.

Afmetingen: 200 X 235 cm
Advies aanvragen
op voorraad

Beschrijving

Meer informatie
Alpacawol is een natuurlijke, zeer zachte stof en kent vele voordelen ten opzichte van schaapswol of kasjmier. Het is hypo allergeen doordat het geen lanoline bevat zoals schapenwol. De structuur van alpacawol is sterker dan die van schapenwol of kasjmier. Het pluist veel minder waardoor het zeer comfortabel draagt en niet prikt. Het is zeer vuil- en waterafstotend. Dankzij de holle vezel isoleert het erg goed en is het heerlijk warm. Het is een 100% natuurlijk product en fair trade.

De wol die gebruikt wordt voor de Alpaca Loca producten is afkomstig van alpaca’s uit Ecuador. De producten worden allemaal met de hand gemaakt in Ecuador door een community van wevers. Alpaca Loca hecht veel waarde aan kwaliteit, traditie, integriteit en sociale verantwoordelijkheid en hebben bewust gekozen om de productie op deze manier op te zetten. Jouw aankoop draagt direct bij aan de economische groei van Ecuador en het verlichten van de armoede van de alpacaherders.

Vraag om advies