Alpaca Loca

Native Plaid Wine Red van Alpaca Loca

149,00

Alpaca Loca plaid Native Wine Red is een prachtig groot handgeweven van 70% alpacawol gemixt met 20% katoen en 10% acryl, voor extra stevigheid. De plaid is omkeerbaar en heeft aan beide kanten verschillende prints. Er is gekozen voor een kleurrijke wijn rode voorkant, en een achterkant in rustige blauwe pasteltinten. Doordat de plaid zo groot is, ook te gebruiken als sprei.

Afmetingen: 200 x 235 cm
Advies aanvragen
Neem contact op over actuele levertijd

Beschrijving

Productbeschrijving
Alpacawol is een natuurlijke, super zachte stof en kent vele voordelen ten opzichte van schaapswol of kasjmier. Het is hypo allergeen doordat het geen lanoline bevat zoals schapenwol. De structuur van alpacawol is sterker dan die van schapenwol of kasjmier. Het pluist veel minder waardoor het zeer comfortabel draagt en niet prikt. Het is zeer vuil- en waterafstotend. Dankzij de holle vezel isoleert het erg goed en is het heerlijk warm. Het is een 100% natuurlijk product en fair trade.

De wol die gebruikt wordt voor de Alpaca Loca producten is afkomstig van alpaca’s uit Ecuador. De producten worden allemaal met de hand gemaakt in Ecuador door een community van wevers. Alpaca Loca hecht veel waarde aan kwaliteit, traditie, integriteit en sociale verantwoordelijkheid en hebben bewust gekozen om de productie op deze manier op te zetten. Jouw aankoop draagt direct bij aan de economische groei van Ecuador en het verlichten van de armoede van de alpaca herders.

Vraag om advies