Avarit - Bonaldo

Het Italiaanse Bonaldo ontwerpt en produceert al 70 jaar met passie banken, tafels, bedden en andere meubelen. In al die jaren zijn haar originele waarden creativiteit, kwaliteit en innovatie intact gebleven. Het resultaat is een authentiek Italiaans product; fraai, vernieuwend en van hoge kwaliteit.

Vanaf:

More details

€ 2.800,00

Meer informatie

Zitbank Avarit is 80 cm hoog en 95 cm diep en heeft een zithoogte van 42cm.

De Avarit sofa is ontworpen door Giuseppe Vigano voor Bonaldo.

Deze prachtige sofa is ongelooflijk veelzijdig omdat hij in zes maten wordt geleverd (187cm tot 322cm) en heeft meerdere opties voor de lay-out van de kussens; symmetrisch of juist wat speelser, asymmetrisch.Ook is het mogelijk de romp en kussens in verschillende stoffen te laten stofferen.

Volledig afneembare hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en leercategorieën in een grote verscheidenheid aan kleuren. De stof categorieën worden verdeeld in type 800, 900, Class Extra en Must. De sterke metalen voet is mat gelakt en kunnen worden uitgevoerd in de volgende kleuren: wit, antraciet grijs, duif grijs, bruin of zwart. De ranke poten zijn zo gemonteerd dat ze de bank laten zweven boven de grond.

Avarit is ook een modulair bankenprogramma met meerdere elementen die kunnen worden gecombineerd om op maat gemaakte arrangementen te vormen, zoals een hoekbank.

6 andere producten in dezelfde categorie

Laatst bekeken