Passe Partout

Zico Bank van Passe Partout

v.a.2.349,00

De strakke vormgeving met slanke, rechte lijnen geeft de Zico van Passe Partout een unieke evenwichtige uitstraling. Dit, in combinatie met het uiterst comfortabele zitcomfort van de grote zit- en rugkussens met HR vulling (memory foam), maakt de Zico de perfecte leefbank.

Door de vele opties opstellingen en grote verscheidenheid aan hoogwaardige stoffen waar je uit kunt kiezen, maakt deze bank geschikt voor nagenoeg elk interieur.

Kom langs om het zitcomfort van de Zico bank zelf te ervaren!

 – Deskundig en persoonlijk interieuradvies.
– Beste prijs, kwaliteit en (aftersales) service.
– Vakkundige bezorgservice met onze eigen vakmensen.
– SPYK71 is erkend dealer van Passe Partout.

Info aanvragenNeem contact op

Beschrijving

De strakke vormgeving met slanke, rechte lijnen geeft de Zico van Passe Partout een unieke evenwichtige uitstraling. Dit in combinatie met het uiterst comfortabele zitcomfort van de grote zit- en rugkussens, maakt de Zico de perfecte leefbank.

Door de vele opties opstellingen en grote verscheidenheid aan hoogwaardige stoffen waar je uit kunt kiezen, maakt deze bank geschikt voor elk interieur. Niet voor niets één van onze toppers!

Wij verkopen onze banken niet via een webshop. Persoonlijk advies is essentieel bij het kiezen van een bank. Er zijn zoveel mogelijkheden in stoffen, kleuren en materialen die online niet goed overkomen. Het is belangrijk dit zelf te kunnen zien, voelen en ervaren! Wij nodigen je daarom graag uit om langs te komen in de winkel. 

Offerte aanvragen voor Zico Bank van Passe Partout