Passe Partout

Gianni bank van Passe Partout

v.a.1.799,00

De Gianni van Passe Partout is een echte eye-catcher. Net als de Zico bank, is ook deze bank voorzien van een luxe metalen zware boxspring en koudschuim zitvullingen. Dit maakt de Gianni zeer comfortabel. Het HR-schuim vormt zich naar je lichaam, maar heeft ook de eigenschap dat zij zich weer corrigeert na het opstaan. De Gianni is leverbaar in allerlei verschillende combinaties en modules. Je kunt de verschillende elementen aan elkaar koppelen en de bank zo groot maken als je zelf wilt.

        –   Deskundig en persoonlijk interieuradvies.

          –   Beste prijs/kwaliteitverhouding en (after)service.

          –   Vakkundige bezorgservice met onze eigen vakmensen.

          –   SPYK71 is erkend dealer van Passe Partout.

Afmetingen: L:400cm x B:300cm x H:75cmInfo aanvragen

Beschrijving

gianni

Gianni Bank

De Gianni van Passe Partout is een echte eye-catcher. Net als de Zico bank, is ook deze bank voorzien van een luxe metalen zware boxspring en koudschuim zitvullingen. Dit maakt de Gianni zeer comfortabel. Het HR-schuim vormt zich naar je lichaam, maar heeft ook de eigenschap dat zij zich weer corrigeert na het opstaan. De Gianni is leverbaar in allerlei verschillende combinaties en modules. Je kunt de verschillende elementen aan elkaar koppelen en de bank zo groot maken als je zelf wilt. Wij nodigen je graag uit in onze winkel om te komen proefzitten en het comfort zelf te ervaren en de grote keuze aan stoffen en materialen te komen bekijken.

Wij verkopen onze banken niet via een webshop. Persoonlijk advies is essentieel bij het kiezen van een bank. Er zijn zoveel mogelijkheden in stoffen, kleuren en materialen die online niet goed overkomen. Het is belangrijk dit zelf te kunnen zien, voelen en ervaren! Wij nodigen je daarom graag uit om langs te komen in de winkel.
Leverbaar als gewone bank, of als hoekbank met zeer veel elementen naar keuze en dus naar wens samen te stellen.
De bank Gianni van Passe-Partout is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Hans Daalder.

Offerte aanvragen voor Gianni bank van Passe Partout