Passe Partout

Livio bank van Passe Partout

v.a.2.694,00

De Livio bank van Passe Partout is zoals de meest banken van Passe Partout, modulair. Je kunt de bank zo groot maken als je zelf wilt met de verschillende elementen die aan elkaar gekoppeld zijn.

Een designer model met een geweldig zitcomfort.

        –   Deskundig en persoonlijk interieuradvies.

          –   Beste prijs/kwaliteitverhouding en (after)service.

          –   Vakkundige bezorgservice met onze eigen vakmensen.

          –   SPYK71 is erkend dealer van Passe Partout.

Info aanvragen

Beschrijving

Al meer dan 20 jaar maakt het Belgische merk Passe Partout prachtige zitmeubelen van hoogwaardige kwaliteit. Elk stuk van Passe Partout komt tot stand in Europa en dat vakmanschap voel je in elk detail. Moderne, speelse ontwerpen door bekende ontwerpers als bijvoorbeeld Hans Daalder en vervaardigd in Europa.
De variaties bij Passe Partout zijn voor vrijwel elk product eindeloos. Je kan namelijk kiezen uit verschillende stoffen, kleuren, afmetingen en modellen. Dankzij het pure ambachtelijk productieproces en de hoge kwaliteit aan materialen dat wordt gebruikt, geniet je eindeloos van je gepersonaliseerde aanschaf.

Naast zitmeubelen vind je ook fauteuils, roomdividers, sidetables en salontafels van hoge kwaliteit bij Passe Partout. Fijne, mooie designs met een klassiek industrieel tintje.

Ben je op zoek naar een product van Passe Partout? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen voor Livio bank van Passe Partout