Gazzda

Fawn Drawer van Gazzda

2.200,00

De Gazzda Fawn Drawer is een ladekast in Scandinavisch stijl dankzij het prachtige, natuurlijke en massieve eikenhout. De ladekastje heeft drie ruime, diepe lades met een soft-close-systeem. De Fawn Drawer van Gazzda creëert een warme vintage stijl in je interieur door de rustige uitstraling van het eikenhout en de prachtige ronde vormen. Deze kast is ook zeer geschikt als commode.

Kom langs bij ons in de showroom waar meerdere Fawn kasten te zien zijn. Ben je er al uit en wil je direct bestellen? Neem dan contact met ons op.

Afmetingen: 90 x 45 x 90 cm (bxdxh)
Advies aanvragen
tussen de 4 en 8 weken

Beschrijving

Eikenhout van Gazzda

De Scandinavische ladekast van Gazzda Fawn is gemaakt van massief eikenhout dat met de hand gepolijst wordt. De natuurlijke uitstraling is één van de kenmerken van massief eikenhout van Gazzda. Daarnaast is massief eikenhout ook kenmerkend omdat het niet buigt of krom trekt.

Product info

  • Afmetingen: 90 x 45 x 90 cm (bxdxh)
  • Gewicht: 48 kg
  • Materiaal: Massief eiken
  • Designer: Salih Teskeredžic

Over Gazzda

De meubels van Gazzda hebben een tijdloze uitstraling, wat perfect aansluit bij deze tijd. Ontworpen door vooraanstaande Bosnische designers als Salih Teskeredžić en Mustafa Cohadžić die beiden meerdere topstukken op hun naam hebben staan waarvoor zij al diverse gerenommeerde designprijzen en –nominaties hebben mogen ontvangen.

Gazzda gebruikt natuurlijke materialen zoals eikenhout, wol en katoen. Dit geeft je huis warmte, rust en gevoel van welzijn.
Bij Gazzda draait alles om een prettige woon- en leefwereld waar je iedere dag opnieuw weer graag naar terugkeert.
Geniet van een fijne omgeving met een harmonische stemming. Bezoek de showroom van SPYK71 in Arnhem waar Gazzda goed is vertegenwoordigd of kijk rond op onze website.

Vraag om advies