Studio Mieke Meijer

Vakwerken kast

495,00

De Vakwerken kast van Studio Mieke Meijer is door het minimale materiaalgebruik luchtig en elegant, maar met een industrieel karakter.

Het systeem van de kast bestaat uit dunne eikenhouten latjes die met elkaar verbonden zijn door stalen plaatjes en popnagels. De glazen platen als plankjes zorgen voor een transparante uitstraling. Dit wordt benadrukt door de kast vrij in de ruimte te plaatsen. Maar plaatsing tegen een muur is natuurlijk ook mooi.

De mogelijkheden van het systeem zijn door de constructie vrijwel eindeloos. Laat je eigen Vakwerken kast maken door Studio Mieke Meijer.

Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Info aanvragen

Beschrijving

Meer informatie

Studio Mieke Meijer is een Nederlandse ontwerpstudio opgericht door Mieke Meijer en Roy Letterlé.

Meijer (Wezep, 1982) studeerde af aan de Design Academy Eindhoven. Letterlé (Kerkrade, 1978) studeerde bouwtechniek aan de PTH in Eindhoven. Momenteel geven zij les aan Design Academy Eindhoven en HKU University of the Arts Utrecht. Verder zijn zij medeoprichters van NewspaperWood BV.

Studio Mieke Meijer past zowel traditionele als moderne materialen toe. Kenmerkend voor het werk van Studio Mieke Meijer is de constructieve beeldtaal, het elegante lijnenspel en het industriële karakter.

Offerte aanvragen voor Vakwerken kast