Montana Furniture

Free kast – maak je eigen ontwerp

v.a.749,00

Ontwerp je eigen Free kast

Naast de 20 vaste Free modellen, is het ook mogelijk om je eigen Montana Free kast te onwerpen.
De naam van deze stellingkast zegt het al: Je kunt je helemaal uitleven en je eigen ideeën los laten met Free Shelving System van Montana Furniture.
Deze design kast heeft geen muur of wand nodig om tegen aan te leunen, maar staat stevig op zichzelf. Hierdoor kun je de Montana Free vrij in de ruimte zetten en gebruiken als roomdivider.

Het veelzijdige kastensysteem Free van Montana is perfect voor de woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Vrijstaand, eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Het Montana Free Shelving System is ontworpen om lang mee te gaan en te kunnen veranderen of later uit te kunnen breiden. Dit is mogelijk omdat Free niet vastgeschroefd wordt. De optionele gestoffeerde panelen zijn verkrijgbaar in acht kleuren. Ze geven de kast nog meer uitdrukking en zijn makkelijk te plaatsen of verplaatsen. Er is zoveel mogelijk! Kom daarom langs in de winkel, waar je meerdere Montana Free opstellingen kan bekijken. We kunnen je dan alles over Montana vertellen en je het beste advies geven.

Info aanvragen

Beschrijving

Frame van gepoedercoat staal, planken van 16 millimeter dik gelakt mdf.

Verkrijgbaar in de kleuren: Black, New White, Beetroot, Fjord, Masala, Iris-Masala mix, Black Jade

Offerte aanvragen voor Free kast – maak je eigen ontwerp