Montana Furniture

ASY 1 – 1619 Shelf van Montana Furniture

v.a.653,00

De 1619 Shelf heeft vijf open compartimenten in verschillende groottes, waardoor deze module een speels en asymmetrisch uiterlijk krijgt. De verschillende compartimenten maken deze module tot een perfecte opbergruimte voor boeken, planten, accessoires en hebbedingetjes.

Je stelt zelf je eigen 1619 Shelf samen door één van de 43 mooie Montana kleuren en je favoriete onderstel te kiezen. De 1619 Shelf is te bestellen met elegante pootjes, met een plint (3 of 7 cm hoog), met wieltjes of  een ophangrails. 

Kom langs in onze winkel waar we meerdere Montana Home opstellingen hebben staan en laat je inspireren! We helpen je graag verder om jouw eigen droomkast uit te werken.

Info aanvragen

Beschrijving

SPYK71 is officieel Montana Furniture dealer
Heb je vragen over de 1619 Shelf of een ander product? Wij helpen je graag verder. In onze showroom is een ruime collectie te bewonderen.

Je eigen combinatie maken
Met Montana kan je het zo gek niet bedenken.
Elk deurtje, plankje en/of knopje kan in één van de 43 Montana kleuren. Laat je persoonlijkheid zien door je eigen kleur en vorm aan te passen en creëer je eigen Montana ontwerp. Mocht je dat willen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kunnen jouw ontwerp tot een 3D configuratie vertalen. Laat je adviseren hoe je met Montana Furniture je ruimte compleet kunt maken.

Weet je al wat je wilt? Dan horen wij dat graag natuurlijk!

Specificaties
Materiaal: 12 mm gelakt MDF.
Afmetingen: 69.6 x 69.6 x 30 cm (bxhxd) excl. poten van 12,6 cm.

De 1619 Shelf maakt deel uit van de Montana Home collectie; een collectie opberg meubels en interieurobjecten die worden gekenmerkt door een grafische, simplistische vorm en subtiele, Scandinavische kleuren. De Montana Home Selectie is ontworpen door Peter J. Lassen.

Offerte aanvragen voor ASY 1 – 1619 Shelf van Montana Furniture