Montana Furniture

Free 552100 – stellingkast

1.833,00

De Montana Free 522100 is ontworpen door Jakob Wagner en is een vrijstaande L-vormige kast in een minimalistisch en licht design. Deze stellingkast is in totaal 203,4 cm breed, 178 cm hoog en 38 cm diep. De extra tussenplank is 38 cm diep en 73,4 cm breed. Het rek is gemaakt van strak gelakte MDF-planken van 160 mm en verticale gelakte metalen buizen in 6 kleuren leverbaar. Door de aparte L-vorm kun je op het lage gedeelte bijvoorbeeld een grote lamp of plant zetten. Je kan de kast uitbreiden met kast elementen of stoffen panelen die je aan de voor- of achterkant tussen de elementen plaatst. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kast/roomdivider is ideaal voor in een woonkamer of werkruimte.

Afmetingen: 203,4 cm breed, 178 cm hoog en 38 cm diep
Advies aanvragen
tussen 3 en 8 weken

Beschrijving

De oneindige mogelijkheden van Montana Free in het kort
– Free is vele uitvoeringen
– verschillende kleuren (Black, White, Fjord, Beetroot, Black Jade, Masala en Mix Iris/Masala)
– gestoffeerde panelen in 8 kleuren
– ontwerper: Jakob Wagner

Bouw je eigen Montana Free kast. Kies je er voor om de Montana Free morgen weer anders neer te zetten of uit te breiden met een extra element? Het is allemaal mogelijk! De Montana Free heeft  geen muur of wand nodig om tegen aan te leunen. Dit in combinatie met zijn lichte uitstraling, maakt dat de Free een geweldige room divider is!

SPYK71 is officieel Montana Furniture dealer
Heb je vragen over één van de Free stellingkasten of een ander product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. In onze showroom zijn maar liefst twee Free kasten en nog veel meer van Montana te bewonderen!

Vraag om advies