Montana Furniture

Montana Mini TV storage

v.a.1.149,00

Creëer je eigen gepersonaliseerde opslagruimte met de aanbieding 4 voor de prijs van 3. Geldig van 1 maart tot 4 april 2023 en is van toepassing op alle Mini-producten in 10 bijpassende kleuren, inclusief het Mini-prikbord, spiegels, bovenpanelen, sokkel en Play-box.
Met de Montana modules in verschillende afmetingen, materialen en kleuren, kun je je eigen kast ontwerp samenstellen. De kasten van Montana passen in elk interieur en in elke ruimte. Van huiskamer of keuken tot je eigen (thuis)werkplek.

In onze showroom hebben we verschillende opstellingen Montana staan. Kom langs bij SPYK71 en wij laten je de vele mogelijkheden zijn van dit prachtige Deense meubelmerk.

SPYK71 is officieel dealer van Montana Furniture.

Info aanvragenNeem contact op

Beschrijving

Montana Mini is 8 mm dik en lijkt slanker dan het originele Montana 12 mm systeem. De serie is gecertificeerd met het EU Ecolabel.

Montana Mini is verkrijgbaar in 10 geselecteerde kleuren en heeft een draagvermogen van maximaal 10 kg. De modules zijn verkrijgbaar met planken en lades, open of dicht en hebben een afmeting van 35 x 35 x 25 centimeter. De legborden worden met ophanging geleverd. Bovenpanelen voor één of twee planken zijn tegen meerprijs verkrijgbaar – evenals een sokkel voor één module.

De varianten kunnen als stand-alone modules worden gebruikt of precies volgens uw wensen en persoonlijke stijl worden gecombineerd.

Wij helpen je graag verder om samen met jou je ideale kast te ontwerpen. Kom langs in onze showroom waar Montana Furniture in meerdere varianten gepresenteerd wordt. Of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen voor Montana Mini TV storage