String Furniture

Pira G2 kast van String Furniture

v.a.4.377,00

De Pira G2 kast is een  gemoderniseerde heruitgave van de in 1954 ontworpen Pira kast. De kast is vernoemd naar de Zweedse ontwerper van de kast: Olle Pira, een meester houtbewerker en meubelmaker. Na zijn overlijden is er hard gewerkt aan het uitbreiden en optimaliseren van het praktische opbergsysteem.

Het Pira G2 Opbergsysteem is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het trekt de aandacht in elke ruimte en kan dienen als zowel wandkast als roomdivider, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan grote, open ruimtes. Hoewel het modulair is opgebouwd, oogt het als een samenhangend geheel. De robuuste uitstraling van het metaal wordt getemperd door houten elementen, die niet alleen een vleugje functionaliteit toevoegen, maar ook de mogelijkheid bieden om het frame aan te vullen met houten boekensteunen, dienbladen en kastjes voor extra opbergruimte. Creëer een opgeruimd interieur en verfraai het opbergsysteem met mooie vazen, een praktische tafellamp en artistieke sculpturen.

Info aanvragen

Beschrijving

SPYK71 is officieel String Furniture dealer
Heb je vragen over de Pira G2 kast of een ander product? Wij helpen je graag verder. In onze showroom is een ruime collectie te bewonderen.

Je eigen combinatie maken
De Pira kast van String Furniture kan helemaal worden aangepast aan jouw wensen!  Kies zelf de kleur van de kast, wit of zwart, en de houten inzetkasten, eiken of walnoot. Wil je extra kasten om spullen in op te bergen? Of juist extra boeken steunen om jouw boekencollectie mooi ten toon te kunnen stellen? Geen probleem. Kom naar de winkel om alle mogelijkheden te bespreken.

Weet je al wat je wilt? Dan horen wij dat graag natuurlijk!

Specificaties
Materiaal: Stalen constructie met massief houten inzetstukken (Eikenhout of Walnoothout).
Afmetingen zoals getoond: 180×34 cm (bxd), In hoogte verstelbaar en toepasbaar in de meeste ruimtes.

De oorspronkelijke Pira kast is ontworpen door Olle Pira (1927-2018), de gemoderniseerde heruitgave door Anna von Schewen en  Björn Dahlström.

Offerte aanvragen voor Pira G2 kast van String Furniture