String Furniture

String system – kastensysteem van String Furniture

v.a.

String Furniture is opgericht in 1949 door de Zweedse architecten Nils en Kajsa Strinning. Inmiddels is het String kastensysteem uitgegroeid tot een echte design klassieker.

Het modulaire String kastensysteem is succesvol door zijn eenvoud en ongekende mogelijkheden. Zo bepaal je zelf volledig de indeling, de materialen en kleuren.

Klik hier om naar de online planner van String planner te gaan en bouw je eigen combinatie. Elk ontwerp gemaakt in de online planner, krijgt een eigen unieke nummer. Dit ID kan je aan ons doorgeven, zodat wij de bestelling voor jou kunnen plaatsen. Mocht je de voorkeur hebben dat wij voor jou een ontwerp maken, kan dat natuurlijk ook. In de winkel hebben wij meerdere String combinaties staan. Kom langs en bekijk de verschillende opstellingen, kleurstalen en mogelijkheden.

Weet je al precies welke uitvoering je wilt bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@spyk71.nl met de juiste gegevens en/of String ID. Je ontvangt dan van ons een bevestiging en na ontvangst van de aanbetaling wordt je bestelling uitgevoerd. Of kom langs in onze winkel waar wij je graag persoonlijk te woord staan.

Info aanvragenNeem contact op

Beschrijving

Een modulair systeem

In onze showroom kun je een grote opstelling van het kastsysteem bekijken en de verschillende mogelijkheden op het gebied van materialen en kleuren. We staan klaar om samen met jou de kast volledig naar jouw wensen en behoeften samen te stellen, zodat het perfect aansluit bij jouw stijl en functionele eisen. Wij geven je graag advies en kunnen je helpen bij het maken van keuzes, zodat je een op maat gemaakte systeemkast van String krijgt dat precies past in jouw leef- of werkruimte.

Offerte aanvragen voor String system – kastensysteem van String Furniture