REX stoel zonder armleuningen – Ineke Hans / Circuform

 275,00

Ineke Hans

Circuform lanceerde in 2021 de eerste statiegeldstoel van Nederland: De REX. Een heruitgave van de met vele prijzen overladen 380 Chair die Ineke Hans in 2010 voor Ahrend ontwierp. De stoel die is geïnspireerd op de beroemde Revolt-stoel van Friso Kramer wordt gemaakt van gerecycled kunststof. De REX is stapelbaar en geschikt voor zowel binnen als buiten.

Wil je de REX niet meer gebruiken of is deze beschadigd? Dan kun je deze inleveren bij één van Circuforms inleverlocaties zoals onze winkel en ontvang je altijd € 20,00 retour als een soort statiegeld. Zij maken er dan weer een nieuwe stoel of iets anders van.

Het aantal kleuren dat te combineren is: zowel de zitting, de rugleuning als de armleuningen zijn te krijgen in het zwart, lichtgrijs (RAL 7035), donkergroen (RAL 6009) of zwavelgeel (RAL 1016).

Je kunt de stoel dus in één kleur bestellen, maar ook in een combinatie van bovenstaande kleuren. De rugleuning en armen zijn glanzend. De zitting is mat is. Dit geeft een mooi contrast. Kom langs bij ons om het zitcomfort te ervaren en je eigen stoelen samen te stellen.

Call Now Button