Montana Furniture

Ripple I Vitrinekast van Montana Furniture

v.a.667,00

De Ripple I Vitrinekast is een hangkast met twee deuren van geribbeld glas, perfect voor in de keuken, badkamer of woonkamer. Het kastje heeft één verplaatsbare plank, die het makkelijk maakt om de juiste indeling voor jouw ruimte te selecteren. de handgrepen zijn in dezelfde kleur gepoedercoat als de kast zelf.

Je stelt zelf je eigen Ripple I Vitrinekast samen door één van de 43 mooie Montana kleuren te kiezen. Ripple I Vitrinekast is te bestellen met een ophangrails. 

Kom langs in onze winkel waar we meerdere Montana Home opstellingen hebben staan en laat je inspireren! We helpen je graag verder om jouw eigen droomkast uit te werken.

Info aanvragen

Beschrijving

SPYK71 is officieel Montana Furniture dealer
Heb je vragen over de Ripple I Vitrinekast of een ander product? Wij helpen je graag verder. In onze showroom is een ruime collectie te bewonderen.

Je eigen combinatie maken
Met Montana kan je het zo gek niet bedenken.
Elk deurtje, plankje en/of knopje kan in één van de 43 Montana kleuren. Laat je persoonlijkheid zien door je eigen kleur en vorm aan te passen en creëer je eigen Montana ontwerp. Mocht je dat willen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kunnen jouw ontwerp tot een 3D configuratie vertalen. Laat je adviseren hoe je met Montana Furniture je ruimte compleet kunt maken.

Weet je al wat je wilt? Dan horen wij dat graag natuurlijk!

Specificaties
Materiaal: 12 mm gelakt MDF.
Afmetingen: 69.6 x 35,4 x 20 cm (bxhxd)

De Ripple I Vitrinekast maakt deel uit van de Montana Home collectie; een collectie opberg meubels en interieurobjecten die worden gekenmerkt door een grafische, simplistische vorm en subtiele, Scandinavische kleuren. De Montana Home Selectie is ontworpen door Peter J. Lassen.

Offerte aanvragen voor Ripple I Vitrinekast van Montana Furniture